1) Nick na serveru: K!LLER ! :D
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách): 1 hod. někdy i víc :)
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE): Hlasím ADMINům na STEAMU např.: ceciik, klerik, hns is game
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web): Před týdnem HL.ADMIN na porále od kamaráda, ale pak neměl peníze, tak to vše zrušil..
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky): 5 - 6 let
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID): http://www.amxbans.com/user/STEAM_0:1:117845569
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod.: SID: STEAM_0:1:117845569
SN: F4Z0L3K
8) Funkční mikrofon (ANO/NE): ANO
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ): ANO
10) Věk a datum narození: 15 (25.5.2000)
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní
serveru/portálu: Umím dobře s AMXMODX, na serveru jsem aktivní, rád komunikuji s lidmi, takže by nebyl problém neodpovídat lidem :)
12) Něco o sobě (rozepiště se): Takže ahoj. Bydlím v Brně kde jsem se i narodil. Hraji rád flórbal, fotbal, hokej atd.
Už od 9 let hraji CSKO. Začínal jsem na serverch Mega pub, nebudu zveřejňovat portál kvůli "REKLAMĚ".
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu: 227 hodin
Vieš že sa nemáš vyjadrovať a bez tak sem píšeš :DTo tvoje áno sa tak či tak nepočíta... :D
Chodil i na HNS rozumeli sme si na furienoch som ho tam videl dosť často a niekedy viac ako 1h, oveľa viac :D
čiže za mňa ÁNO
1) Nick na serveru: |SW46|^K!LLER ! :D
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách): 1 hod. někdy i víc :)
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE): Hlasím ADMINům na STEAMU např.: ceciik, klerik, hns is game
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web): Před týdnem HL.ADMIN na porále od kamaráda, ale pak neměl peníze, tak to vše zrušil..
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky): 5 - 6 let
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID): http://www.amxbans.com/user/STEAM_0:1:117845569
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod.: SID: STEAM_0:1:117845569
SN: F4Z0L3K
8) Funkční mikrofon (ANO/NE): ANO
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ): ANO
10) Věk a datum narození: 15 (25.5.2000)
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní
serveru/portálu: Umím dobře s AMXMODX, na serveru jsem aktivní, rád komunikuji s lidmi, takže by nebyl problém neodpovídat lidem :)
12) Něco o sobě (rozepiště se): Takže ahoj. Bydlím v Brně kde jsem se i narodil. Hraji rád flórbal, fotbal, hokej atd.
Už od 9 let hraji CSKO. Začínal jsem na serverch Mega pub, nebudu zveřejňovat portál kvůli "REKLAMĚ".
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu: 227 hodin