1) FuNky
2) 2-3 hoďky,někdy míň, záleží jak mě tlačí čas.
3) Ano, ale když jsem to udělal nikdo si toho nevšiml :D
4) Nepůsobil jsem nikde, kromě tohodle portálu. Na tomto portálu
jsem tu skoro od samého začátku, a admin jsem tu byl taky dlouhou dobu, dokud jsem si nedal pauzu.
5) Csko hraju tak 8 let.. víceméně když počítám i nonsteam.
6) Co si pamatuju dostal jsem jednou ban od admina, který nevím jak se už jmenuje :D bylo to za "uražení rodiny" ale to se semlelo trošku jinak, ale to už je věc nepodstatná.
7) Steam Nick: FuNky
Steam ID: STEAM_0:0:33628636
8) Ano, sice není tak unikátní jak býval, ale to časem spravím snad..
9) Ano, jen když je s kým, nebo když je to nutné. Jinak se semnou nikdo nebaví :D
10) 5.4 1997 - 17. Ale.. i přesto na svůj věk se chovám jak úplná ... :D Ale to čtěte potom níže proč.
11) Zkušenosti mám s adminováním tak i s příkazy.. AMX, základní příkazy, co se týče konzole taky bych měl zvládnu snad. Hraju to po půl roce, něco se mi vygumovalo, ale to se mi zase nahodí zpátky. A prospěšný chci být tomuhle portálu tím, že si to vyřeším s některýma neandrtálecma co přijdou k nám a budou dělat bordel. Taky chci pomoct se serverema, protože né každý admin na požádání je volný.
12) Jmenuju se Filip, což už většina z vás asi ví. Konkrétně jsem z Plzně 3. Rád svůj volný čas trávím trénování parkouru, který dělám skorem 2 roky, k tomu tancuju jako MJ (Michael Jackson) :D a kreslím. Ještě, aby jste byli v obraze proč se vlastně takhle chovám konkrétně jako střelenej idiot je proto, že rád bavím druhý.. prostě pro mě je štěstí vidět úsměv druhého, když už ho nemám já. Nebo alespoň slyšet někoho jak se směje. Rád bavím lidi, já se pro to prostě narodil, proto občas plácám pátý přes devátý, co ani nedává smysl. Ale samozřejmě se umím i přepnout do normálního modu a řešit jakýkoli problém, nebo situaci. Co bych vám dal napsal o mě.. Asi to že jsem taky tvrdohlavej, ale cílevědomej a já do čeho kousnu nepustím jak se říká. Dokážu vynadat i slušnou formou, než aby tam lítali slova v podobě p.. k.. a tak dál.
13) 5691 hodin.
BONUS:
K tomuhle portálu mám nejblíž i když někteří jedinci, by si zasloužily facku, jako třeba já, ale na tom nesejde. Hlavně, že je tu sranda a všichni žijeme.