1) Nick na serveru = Jay-tech
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) = 3 4 mapy to neviem koľko je hod :))
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů =ANO
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (Nepíšte ich názvy, ani odkazy na web) = Sú dostačujúce nato aby som sa vedel postarať o server :))
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) od 9 až 10 rokoch, takže cca 5 rokov +
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) = bany sú tam.nadavanie no ok viem to lama socka a podobne som nevedel,že su nádavky :(( a ptm reklamy tie reklamy vlastne sú a boli všetky na EZ na BB doteraz mám bindy s IP BB :)) ale inak som neproblemový hráč :)) nwm kde sa to kopíruje (nezabite ma pls ) :DD
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. = [$]leep^ - JAy-tech; STEAM_0:0:82531897;gabcolukas=skype
8) Funkční mikrofon = ANO
9) Navštěvuji TS3 = Ano + Jay-tech
10) Věk a datum narození = 16.10.1998
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu = Ja osobne by som chcel pomôcť s viacerými vecmi,ktoré neznášam a to je CAMP, drop camp , a nadávanie do PM,TXT a mnoho ďalších rebel aktivít :D ..
12) Něco o sobě (rozepiště se) = ahojte .. Volám sa Lukáš. Mám rôzne prezívky ako "Tanky , Luky a atď :D ..Moje obľubené koníčky ? No hlavne bike , cestovanie , pc , futbal , korčule , fighting :D ..Bývam v Kežmarku(taký malý a la kurvinec s prepačením :D.. Medzi moje obľúbený server patril : BB bol som tam RANK 1 all staty na 50 rôzny hráči ma ešte poznajú no ako nabehol reset nikto sa tam neobjavil,myslím si,že to bola najväčšia chyba,ktorú ste mohli urobiť dať reset,keď sa práve najviac darilo hráčom :)) 2. server je teraz práve Furien, na ktorom som celé dní.. Hráči ma poznajú a vychádzam s nimi dobre až na nejakých kidov.. Niektorí sa nájdu ale da sa to prežiť :)) to by asi bolo všetko .. predsa si tu nebudem rozpísovať novú knihu or životopis :D Mám niektoré bany na serveroch či aj tu alebo na iných portáloch .. poučil som sa a viem,že LAMA socka je nadávka pre niektorých adminov ..Medzi mojími najhoršími adminmi boli Rocket, Maxx , Runne .. väčšinou mi davali bany za nič a nikdy sa to nevyriešilo :((( ale som šťastný,že mám od nich pokoj. dúfam,že sa mi tu neozvu (neznášam ich )
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu = 300Hod
Ak som niečo vynechal dopredu sa ospravedlňujem a Vaším požiadavkám sa prispôsobím hneď :))
Jay-tech .. Ahojte