andr napísal:
Zdravím :D
Tak jsem zpět a snad si mě ještě někdo pamatuje. Mám zájem o admina na DR, protože pomale začínám po práci hrávat a jsem věrný EZ, takže hraji to co mi aspon trošku jde a to je DR. Moc tam nahrané nemám, protože nejsou hráči, jinak jsem aktivní, když je někdo připojen. Po dnešní akci na serveru typu neustaleho odpojovani od T a porušovaní Fk jsem se rozhodl, že to zkusím a udělám na serveru pořádek. Pokud si mě někdo ještě pamatuje, tak jsem tehdy odešel, protože jsem přecházel z pc na ipad, protože jsem věčně byl pryč a potřeboval jsem něco lehkého na cesty a ted mám nový herní notes a občas potřebuje prohřát. :)
1) NICK: Andr^ STEAM_0:1:2857383
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinach)
Zatim moc ne, ale kdyz jsou hraci, tak jsem na serveru a jinak za ty roky netušim kolik mam tady nahranych
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE)
Momentalně ne a dřiv sem ani nemusel, protože jsem byvaly admin zombie serveru, dr, dust2,...
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web)
Za beznyho serverovyho admina mam nahranych necelych 6 let. Portaly jmenovat nebudu vsetsina uz je davno po smrti a proto jsem se tehdy usadil zde.
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky)
CS 1.6 hraji kolem 7 roku..
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID)
Bany zde nemam, max jeden pernament za vysoke fps na serveru, kde nejedou ani do ted pravidla a kdyz jsem se ptal admina, tak se hodil spect a rekl, ze jde na toaletu a pak me zabanoval spratek. :) Řešil jsem to na portálu, ale je to banda malých dětí.. Misto toho, aby nastavili na server 100 fps, tak davaji pernament. :D
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod.
NICK: Andr^ STEAM_0:1:2857383
8) Funkční mikrofon (ANO)
9) Navštěvuji TS3: nenavstevuji, ale to se podle okolnosti zmeni
10) 25.9. 1996
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portalu
Byl jsem tu adminem, ktery mel na starost adminy na zombie serveru a prava jsem mel jeste na jinych sevrerech tohoto portalu, takze zkusenosti mam.
12) Něco o sobě (rozepiště se)
Je to nutný?:D Ti co tu jsou novy a neznaji me tak staci napsat.
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu
Na starem 1500h a momentalnim necelych 1500h
Nemám zájem o admina na stálo spíš jen výpomoc, protože nevím jak to budu mít s prací do budoucna. Díky moc :))