1) damcoK1ng
2) Je to podľa počtu ľudí na servery, ale tak 3-4 hodinky si kľudne zahrám.. ale tým že sa blížia prázdniny tak možno trochu aj pomenej ale aktivitu by som určite mal
3) Odkedy tam hrajem bol tam len jeden cheater a toho som nahlásil včera na TS adminovi Hysabcze, inač som nikoho nezastihol s wh, ab
4) Bol som admin na jednom portály, ktorý sa bohužial zrušil.. nebudem písať aký pretože stojí tam neuvádzať názov ani web, moja pozícia bola Admin na každom servery
5) 7-8 rokov / Nehrajem to stále mal som aj pauzy.. mám viac hier na steame tak snažím sa ich hrať a nie len jednu
6) Žiadny ban nemám
7) STEAM_0:1:78337258 | ♛ damcoK1ng | Skype : damian.demcak
8) ANO
9) TS nenavštevujem, bol som tam pozrieť len včera.. ja skôr používam skype, ale ak bude treba.. prídem tam rád :)
10) Mám 16 rokov - 22.1.1999
11) Zkusenosti určite mám z nemenovaného portálu, s adminovaním nieje problém amx ovládam, a prispieť by som mohol tým že by som zbavil servera cheaterov.. mám aj veľmi veľa nápadov keď tak :)
12) Som obyčajný 16 ročný chlapec ktorý rád chodí po vonku, veľmi rád spím, hlavne cez víkendy alebo prázdniny, rád si niečo aj zahrám na PC, aktívne sa nevenujem žiadnemu športu ani žiadnemu hobby
13) 421 na steame mam viac hier takže nehrajem stále 1.6 :)
Upravil XsT dňa 07-07-2015 22:44