Caute lidi, mám problém s mikrofonem, když jsem na TS tak mi mikrofon funguje jak má, ale když zapnu CS 1.6 tak absolutně nereaguje. Když dám test mikrofonu tak se neukáže ani čárka, prostě to dělá jako by byl mikrofon v CSku vypnutý.... (když jsem na serveru např. JB, tak mi to ukazuje ikonku že mám zapnutý zrovna mikrofon, ale nikdo mě neslyší) O každou snahu mi pomoct velké díky. :)
říkám ti, Na TS mi to funguje jak má.... normálně mluvím a všichni mě slyší, ale prostě mi to nejde v CSKu.
I v nastavení steamu bych to měl mít správně, ale když dám test at je to v CSku nebo na steamu, tak mi to neukáže nic, ani čárku prostě jako by jsem mikrofon ani neměl...
TO jsem také zkoušel, ale vždy když dám test mik. at je to v CSku, nebo na steamu, tak mi to ani nezobrazuje že mluvím, prostě jako bych ted mik. neměl ani zapnutý, ale přitom kecám na TSku :D
Já jsem to měl to sami na mím druhým pc Víš ... Na Csko Ti mik Nefunguje že? ale na skypu nebo tsko jo ? Tak tim pádem ti nepodporuje Mik V csku .. 'Já jsem si udelál Nový Win a jelo mi to ale to pro tebe bude složitý co ? :D