1) Nick na serveru
TITAAN
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách)
2-3
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů -ANO ale hlásim to rovno na tsku lebo je to rýchlejšie :)
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web)
Raz som bol admin na jednom portáli ale nechodilo tam veľa ľudí takže som v podstate nemal čo robiť ale s amxmodmenu viem robiť a keby som niečo nevedel tak sa nemám problém priučiť.
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky)
asi 6 rokov
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID)
žiadne nemám
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod.
Výpis z konzole : #20 "TITAAN" 487 STEAM_0:0:63429553 0 00:12 53 0
steam nick TITAAN (PetsoNa už mam pridaného)
8) Funkční mikrofon - ANO
9) Navštěvuji TS3 .Navštevujem ak nahlasujem hackerov ale nemam problem tam byť častejšie.
10) Věk a datum narození
Marec 1999
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu
Vem vicítiť keď ma niekto hacky ,či už podľa správania tak aj podľa hrania.Som flagmatik takže problémy by som riešil s chladnou hlavou.Taktiž nemám problém s tým ak niekto potrebuje pomôčť tak ak viem tak pomôžem.
12) Něco o sobě (rozepiště se)
CSko už hrám tak povediac od malička.Začínal som keď som mal tak 9 rokov a to už je doba.Volám sa Dominik som zo Slovenska a voľný čas trávim za pc a najlepšie pri csku.Najradšej hrám na furien serveroch..konkrétne na f2 ale aj na f1 chodievam.Aktuálne chodím na strednú školu do 1.ročníka.Moje záľuby su PC,čítanie, tipovanie,rodina a škola
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu - 295
Mám rád cs.