1) Nick na serveru: Tuxi007
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) 3-5 hodín
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE) Ano,ale radšej to hlásim priamo adminom (FB)
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web) Nemám ale rád sa to naučím
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky): 6 rokov
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID): Pokiaľ viem nemám žiadny ban
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod.: STEAM_0:0:131651976 Tuxicek007, skype: farkas.erik1402
8) Funkční mikrofon (ANO/NE): Ano
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ):Ano navštevujem Tuxi007
10) Věk a datum narození 16 Rokov 14.2.1999
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu:server COD hrávam každý deň a vkuse sa tam stretávam s porušovaním pravidiel (TXT,Nadávky-často aj do rodiny,bývajú tam aj hackery ale akonáhle vidia že ich natáčam tak sa odpoja) rád by som pomohol aby bolo na servery čo najmenej prehreškov.
12) Něco o sobě (rozepiště se):Volám sa Erik a bývam v dedinke Dolný Pial pri Leviciach. Záľuby:Futbal, Turistika,CS 1.6,a rád chodím s otcom na ryby dobre sa tam odreaguje a oddýchne. Mám 16 rokov a chodím na Strednú priemyselnú školu stavebnú v Nitre.Bývam na školskom internáte a preto hrávam vaše servery tak často
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu:len 40 ale steam som kúpil minulý pondelok.
Upravil CannabiS dňa 28-04-2015 10:55