Podmínky:
1) Vlastnit originální hru CS 1.6 (Steam)
✔
2) Mít nahráno minimální počet hodin na serveru, kde žádáte podle tabulky dole [Počet potřebných hodin nahraných na serveru]
✔ mám novy steam tam mam cez 15:(
3) Mít zkušenosti s cheaterama a herním módem (podle serveru)
✔
4) Minimální věk 15 [Nežiadajte o výnimku, nedostanete ju]
5) Žádné bany na našem portále
✔
6) Vlastnit funkční mikrofón - aktivita na ts3 výhodou
✔
7) Umět se vyjadřovat a být aktivní v komunikaci
✔
8) Nebýt admin na jinem portálu
✔
9) Musíte mít nějaké admin zkušenosti
✔
10) Projít testem
✔
10) Každý admin je přijat na zkušební dobu 14 dní
✔
Vzor
1) Nick na serveru:
gheTTa
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách):
5-6 hodín denne
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE)
áno
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web)
Pozice Administrátor zhruba mesiac dôvod prečo som neni môžem napísať potom
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky)
5 rokov
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID)
Bany žiadne nejde mi to niako skopírovať
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod:
SteamNick: gheTTa SteamID: Poslem potom som na phone
8) Funkční mikrofon (ANO/NE)
áno
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno )
áno 2 hodiny denne
10) Věk a datum narození:
14 rokov (5.3 2001)
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu
Portálu by som chcel hlavne pomôcť tým, že sa mu budem venovať skoro celí deň odhánať zo servera Cheaterov,Scripterov, a rôznych inýh hráčov čo porušujú pravidlá. Na servery by som nastavil prísne poriadky aby si hráči uvedomili že ako sa maju správať na tomto portále ( aby menej hráčov porušovalo pravidlá) Ďalej by som bol nápomocný radil by som hráčov sčím nevedia CSKO,JAilBreak a rôzne iné veci a poprípade môžem aj prispieť niakou sumou na tento portál.
12) Něco o sobě (rozepiště se)
Ahoj volám sa Michal mám 14 rokov pochádzam zo slovenska a teraz bývam v Bratislave. Rád hrávam futbal,hokej,plávanie,flortball,basketball, PC, najradšej vo volnom čase hrávam na PC hlavne velmi dobré hry ako je Killing Floor, Counter Strike 1.6, Rust, Counter Strike Global Offensive Assasins Creed 4 , Far Cry 4. O tomto portále som sa dozvedel už pred 1 rokom hned som sa na webe regnul. Najradšej hrávam rôzne mody na Counter Strike 1.6 ako je JailBreak, Deathrun, Furien, Surf RPG.
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu
V poslednej dobe mám nový steam mal som ich už viac ak sa nemýlim 1500 hodín mám nahrané na steame viete ja mám každú chvílu iný steam nevim proč lebo skoro každý mi niekto ukradne :D
Upravil CannabiS dňa 08-04-2015 22:32