1) PTqoMiX
2) Hrajem asi 2 hodiny denne+ niečo na JB.
3) Ešte sa mi nestalo žeby som videl niekoho s takým prehreškom, že napr. kempil celú mapu. Hneď po kole prestal takže som to nedával na fórko.
4) Tak bol som adminom na kamaratovom servery asi 3 mesiace no potom ho zrušil.
5) Tak Counter-Strike hrajem už asi 2 roky. Mám na Steame nahratých 665 hodín no hral som aj na NS CSku.
6) Ban som "dostal" iba raz. Nedostal som ho priamo ja. Dostal ho hráč s rovnakou IP ako ja za WH na AWP.
http://bans.epiczone.sk/ban_list.php?...p?bid=7064 SteamID hráča-VALVE_0:0:825869123
7) SteamID : STEAM_0:1:64612816
Steam nick : PTqoMiX
8) Mám funkčný.
9) Áno navštevujem. Nick : PTqoMiX
10) Mám 16 rokov - 10.1.1999
11) Zkúsenosti z Furienu mám dosť veľké, predsa len hrajem Furien už 2 roky. Schopnosti mám si myslím celkom dobré, keďže mi napísali 4 hráči o mojej schopnosti hrať furien. Serveru by som bol prospešný preto, pretože málokedy tam vidím admina no a niekedy sa hráči pýtajú otázky ktoré by mal zodpovedať admin no admin tam nie je.
12) Volám sa Nikolas a mám 16 rokov. Moje záľuby sú CSko, šport hlavne cyklistika a ako každý chlapec dievčatá. Navštevujem 1. triedu na elektrotechnickej strednej škole. CSku sa venujem už 2 roky tak isto ako Furienu. Furien ma veľmi baví a niekedy sú tam ľudia ktorých by trebalo upozorniť.
13) 665 hodín
Upravil CannabiS dňa 08-04-2015 22:30