2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) - 3-5 hod.
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE) - skôr nie...radšej píšem adminom na steam :)
4) Zkušenosti s adminováním - Mám mal som aj vlastný server ktorý som musel z osobných dôvodov zrušiť :)
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) -
6) Vypsat bany na tomto portálu - žiadný nemám :)
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, steamID:STEAM_0:0:103339319 ,skype: david.smida3,SteamNick:Smida
8) Funkční mikrofon (ANO/NE) - ANO
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ) - ANO...chodievam tam volať s chalanmi s Furienu :)
10) Věk a datum narození-Mám 15 rokov narodil som sa 4.8.1999
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu.
12) Něco o sobě (rozepiště se) - Vo voľnom čase hrávam Cs 1.6 :) inak som športovo založený.Hrávam futbal<--Top šport :),ale aj hokej,florbal,behám.Chodim do 9 triedy.Teraz vychádzam a mám na pláne isť na športovú školu :)
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu - 389 H. :) Dúfam že sa vám žiadost páčila a vopred Ďakujem za všetky odpovede :)
Upravil CannabiS dňa 08-04-2015 22:33
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE) - skôr nie...radšej píšem adminom na steam :)
4) Zkušenosti s adminováním - Mám mal som aj vlastný server ktorý som musel z osobných dôvodov zrušiť :)
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) - 4 roky
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, steamID:STEAM_0:0:103339319 ,skype: david.smida3,SteamNick:Smida
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ) - ANO...chodievam tam volať s chalanmi s Furienu :)
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu.
12) Něco o sobě (rozepiště se) - Vo voľnom čase hrávam Cs 1.6 :) inak som športovo založený.Hrávam futbal<--Top šport :),ale aj hokej,florbal,behám.Chodim do 9 triedy.Teraz vychádzam a mám na pláne isť na športovú školu :)
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu - 389 H. :) Dúfam že sa vám žiadost páčila a vopred Ďakujem za všetky odpovede :)
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) - 4 roky
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu. Viem veľmi dobre rozoznať hacky. A dúfam že by som veľmi pomohol adminom na Tomto portáli. :)
Za mňa určite ANO, pretože si aktívny, píšeš ak niekto porušuje pravidlá, máš s tým skúsenosti, si v pohode človek, a vychádzam s tebou dobre. A budem rád ak bude takýto hráč v AT :)