1) Nick na serveru:YpsiloniQ 2) Na serveru hraji denne:2-3h. podľavoľného času 3) Hlásím na foru prohřešky hráčů:Zatiaľ nie 4) Zkušenosti s adminováním:Mám, robil som admina na zombie serveroch cca. 1,5 roka 5) Counter-strike hraji:roky 6) Vypsat bany na tomto portálu:Bany nemám 7) SteamID:STEAM_0:0:49151188SteamNick:YpsiloniQ,Skype:j.u.100 8) Funkční mikrofon:ANO 9) Navštěvuji TS3: Keď je potreba som aktívnyYpsiloniQ 10) Věk a datum narození:18, 29.9.1996 11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru:Skúsenosti s adminovaním mám robil som admina na zombie serveroch na viacerych portáloch cca. 1,5 roka. Prospešný by som mohol byť hlavne tým, že som aktívny a niesom nikdy zaujatý. Mohol by som prispieť svojimi skúsenosťami z iných portálov. 12) Něco o sobě:Takže som chalan zo stredného Slovenska mám 18 rokov. Som komunikatívny, aktívny, dokážem sa prispôsobovať. S koníčkou mám rád hranie CSka, koncerty, stokovanie vonku s chalanmi a podobne. Chodím na Strednú odbornú školu (Obchodná akadémia). Ovládam jazyk Slovensky, Česky, mierne pokročilo aj Anglicky. 13) Kolik máte nahraných hodin na steamu:920
Tak, sice neuběhla doba 3 týdny od poslední žádosti, ale jelikož je málo aktivních adminů, tak uvidíme... Zatím to nechám tak a počkám si na nějaké vyjádření ostatních adminů ze zombie.