1) Nick na serveru: hns is game
2) Na serveru hraji denně 1-2 hod.
3) Hlásím na fóru prohřešky (ANO-NE): Ano, jednou sem nahlásil Ceciikovi
4) Zkušenosti s adminováním: Zkušenosti mám, byl sem admin před 2 měsíci, portál 4funportal
5) Counter strike 1.6 hraji cca 3 roky, z toho 2 roky online :)
6) Vypsat bany na tomto portálu: BAN list čistý :)
7) SteamID: STEAM_0:1:84905338 SteamNick: hns is game
8) Funkční mikrofon: ANO!
9) Navštěvuji TS3: Na TS3 chodím každý den :)
Jméno na TS3: hns is game
10) Věk: 15 (1999.27.3)
11) Zkušenosti nebo schopnosti: Zkušenosti mám na hns tak i v amxmodmenu. Schopnosti mám i v "aimu" i v "hns"
12) Něco málo o sobě: Takže ahoj, jmenuji se Ondřej pocházím z Českých Budějovic bydlím v Loučovicích, chodím na základní školu Loučovice, potom půjdu na střední školu na Kuchař číšník(bylo tam auto elektrikář, ale baví mě vařit, tak půjdu na kuchaře číšníka :). Jsem usměvavý i šťastný, chodím rád ven, hraji: fotbal, florbal, CS 1.6, Rust a TF2. Jsem zkušený admin, jak sem říkal ve čtvrté otázce :). Chodím i někdy na box a na triatlon. Tak to je asi tak všechno, Doufám, že se vám aspoň tohle bude líbit.
13) Kolik mám nahraných hodin na steamu: 883 hodin na steamu :)
1) Nick na serveru: hns is game
2) Na serveru hraji denně 1-2 hod.
3) Hlásím na fóru prohřešky (ANO-NE): Ano, jednou sem nahlásil Ceciikovi
4) Zkušenosti s adminováním: Zkušenosti mám, byl sem admin před 2 měsíci, portál 4funportal
5) Counter strike 1.6 hraji cca 3 roky, z toho 2 roky online :)
6) Vypsat bany na tomto portálu: BAN list čistý :)
7) SteamID: STEAM_0:1:84905338 SteamNick: hns is game
8) Funkční mikrofon: ANO!
9) Navštěvuji TS3: Na TS3 chodím každý den :)
Jméno na TS3: hns is game
10) Věk: 15 (1999.27.3)
11) Zkušenosti nebo schopnosti: Zkušenosti mám na hns tak i v amxmodmenu. Schopnosti mám i v "aimu" i v "hns"
12) Něco málo o sobě: Takže ahoj, jmenuji se Ondřej pocházím z Českých Budějovic bydlím v Loučovicích, chodím na základní školu Loučovice, potom půjdu na střední školu na Kuchař číšník(bylo tam auto elektrikář, ale baví mě vařit, tak půjdu na kuchaře číšníka :). Jsem usměvavý i šťastný, chodím rád ven, hraji: fotbal, florbal, CS 1.6, Rust a TF2. Jsem zkušený admin, jak sem říkal ve čtvrté otázce :). Chodím i někdy na box a na triatlon. Tak to je asi tak všechno, Doufám, že se vám aspoň tohle bude líbit.
13) Kolik mám nahraných hodin na steamu: 915 hodin na steamu :)