1) Nick na serveru : ZajiCek.UsaCek
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách): 2-4 H
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE): Většinou okamžite hledám admina.
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web): Ano adminoval jsem rok.
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) 2 roky NS a ted mam nahráno na steamu 2235H
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) Na tomto portálu nemám žádné bany .
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. : STEAM_0:1:38038324 Steam nick : ZaJiCeK-UsAcEK
8) Funkční mikrofon (ANO/NE) : Ano
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ) : Ano Velmi často
10) Věk a datum narození : 15 . 10.1.2000
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu: Na serveru deathrun opravdu vidím jen minimum adminů a lidi tam opravdu hodně porušují pravidla a tohle bych chtěl na serveru změnit aby se na tomto serveru hrálo příjemně :)
12) Něco o sobě (rozepiště se) : Jmenuji se Honza pocházím z Lovosic (Ústecký kraj,okres Litoměřice) mezi mé koníčky patří hraní Counter-strike, hra na kytaru, hra na bicí , jízda na kole, lukostřelba a longboardu.Osobně mám moc rád zvířata osobně vlastím jednoho psa.Jsem single.Navšťevuji gymnázium v Lovosicích a to.přesně třídu kvartu. No a tohle jsem já :)
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu: 2235h
Předem děkuji za kladné odpovědi :) nebo smyslnou kritiku :)