Takže je koniec :D
Som rad že som našiel tento portál. Spoznal som tu mnoho dobrých ľudí.
Dark - tebe prajem všetko dobre, a nech sa epiczone.sk stane najväčšim hernym portalu CZ/SK
Fenders - No ... :D S tebou som si moc nesadol, ale i tak budem spominať na tu "gejšu" :D Tebe chcem povedať, aby si nebol taky sebavedomy. Raz na to doplatiš .
Hysab - Párek na párek jó ? :D Na tie naše videa nikdy nezabudnem :D Si dobry admin :) Len keď budeš niekedy nazlosteny, skus to trocha skryť do seba.
Dečenzo - Neviem či si toto prečítaš, ale musim to tu napisať. Pre mňa si bol a vzdy budeš ten najlepši admin na JB . Mal som ťa rad . Len ak tu ešte niekedy budeš mať práva, nebuguj sa k CT !! :D
DrayDea,Jumpiik,Klerrikk - na vás troch nikdy nezabudnem :D Boli ste dobrými kamarátmi ale i zabávačmi :D Keď budem mať novy ntb tak spolu zahrame majnkraft :D Ináč, vas troch som mal najviac rad. Jumpiku, keď budeš mať tie práva, nezabudni si givovať body :D Kleriku, nerozoberaj zbytočne kazdu blbosť. Ver mi, neoplati sa to . A to najlepšie nakoniec , DrayDea :D Tak ty mi nezabudni poslať ten mikroskop :D Fakt som naňho zvedavý :D
Maricius - Tebe ďakujem že si sa ma zastal :) Si dobry kamarat :) Nech sa ti darí :)
Ujo Petson - Tak tie prava si na furieny už teda nerozšírim no :D Ale i tak :D Pamätám si ešte ako ste s exitom prišli na Awp a hned sme si sadli :) Si dobry človek.
Singed - Papež, farar, i arcibiskup príde, neboj :D Ta dakedy jak pujdzeš do varoša ta daj znac :D
Táto správa je viditeľná len pre adminov
Inak chcem všetkym, s kým som hraval popriať, aby sa im splnilo všetko čo si prajú :) (byť adminom/ v top15 atď ... )
Ako som pisal nazačiatku, som rad že som spoznal tento portal :) A pokiaľ nahodou bude niekomu za mnou smutno, nezufajte ;DD Raz za čas prídem :)
A tym, s ktorymi som nevychadzal, by som chcel povedať : " Viem, som kokos a nie každy ma musi. Pokiaľ som sa niekoho dotkol s nadavkami alebo niecim podobnym, fakt sa ospravedlňujem. Ja to myslim všetko za srandy :) ."
Tak nič no, majte sa :)