Zdravím vedení, SA, a ostatní.
Chtěl bych požádat o práva na CoD, i když je plno..
Důvod, proč píšu tuto žádost? Včera byly na serveru 2 cheateři... Psal sem adminům na steam aby došli na CoD, že tam je cheater... Když sem dostal odpověď, tak to bylo ,,nemám čas,, atd... Nebo mi taky nebylo odpovězeno vůbec... Vim, že na CoD chodí hodně AresS^ Rasserko Runee a občas RitnyVeniec :) Ostatní tam teda nevídám... teď teda k žádosti.
1) Nick na serveru: Niesthetos
2) Na serveru hraji denně: 2-4 hodinky v týdnu, protože mívám brigády, ale na serveru jinak bývám často :)
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů: Na forum je nehlásim... Hlásim to přímo na steam.. :)
4) Zkušenosti s adminováním: Takže byl sem adminem na třech portálech + tady... :)
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID:) http://prntscr.com/411fu7
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod.: steamID: STEAM_0:1:60982527 Steam: Niesthetos
8) Funkční mikrofon (ANO/NE) ANO
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ): Zase začínám - Niesthetos
10) Věk a datum narození: 18.09.98
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu: Takže to co mohu nabídnou je,že rozeznám skill od cheatu .. :) Mohu být velmi nápomocnej, protože poslední dobou na CoD moc adminů nechodí.
12) Něco o sobě (rozepiště se) Takže moje jméno je Honza a je v Září mi bude 16 let. Věnuji se CSku, holkám a bohužel i práci..
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu - Popisek - 1026 hodin.
P.S. Vim, že už sem tady adminem byl, a že to se mnou taky nebylo zrovna nejlepší, ale myslim, že bych mohl dostat šanci :) Myslim, že sem se docela změnil k lepšímu :)
Mějte se - Niesthetos