Jumpiiik napsal:
1)
Nick na serveru : Jumpiiik
----------------------------------------------------------------------------------------
2)
Na serveri hrám deňne :3-5 hodín závisí od školy a praxe.
----------------------------------------------------------------------------------------
3)
Hlásím na fórume prohřešky hráčov: aj áno
ale od kedy mám steam napíšem adminon na steame
-------------------------------------------------------------------------------------
4)
Zkušenosti s adminováním:Bol som adminom
na nemenovanom portály Server: Jailbreak,Cod
-------------------------------------------------------------------------------------
5)
Counter-strike hrám:Je to už dávno veľmy dávno netrúfam ale je to už tak 8-9 rokov
6)
Vypsat bany na tomto portálu:http://bans.epiczone.sk/ban_list.php?bid=7846
Steam id : STEAM_0:0:104670033
7)
SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod.: STEAM_0:0:104670033, Steamnick:jumpiiik1
8)
Funkční mikrofon:Samozrejme!
9)
Navštěvuji TS3: Pravdaže Jumpiiik
10)
Vek a dátum narodenia:20.6.1997
11)
Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu:Začnem tam že s amx mám veľa skúseností lebo keď sa nudím si dám do cs pluginy scripty a tam nastavujem cvari atď ... Taktiež dodatky ako grab a podobne ovládam.. +Som aktívny takže aj ten poriadok na servery by bol :)
12)
Niečo o sebe: Takže volám sa Imrich Mihalovič pochádzam s Pribeti blízko komárna takže maďarký jazyk viem :) Rád športujem hrám futbal vždy keď sa nájde čas :) popritom si robím peniažky s brigády ktorú som začal nedávno.
Študujem na SOŠ Jesenského1 odbor čašník a môžem povedať že neni to odbor na zahodenie :). Taktiež teraz končím Rád trávim voľný čas pred počítačom ktorý sa vždy nájde. Bohužial som fajčiar onedlho budem mať 18 takže sa môže začať krutý život.
Školu mám rád učenie ma vždy bavilo :)
13)
Mám už odohratých presne 60 hodín