1)Nick na serveru:KlerRikK
----------------------------------------------------------------------------------------
2)Na serveru hraji denně:3-6 hodin
----------------------------------------------------------------------------------------
3)Hlasím prohřešky hráčů na Fórum?:Ne protože na serveru vždy byl admin který se o to postaral(Teď už bohužel není)
4)Zkušenosti s adminováním?:Mám,byl jsem tu admin na CoD už před dlouhou dobou a také na JB (to zas tak dlouhá doba nebyla) :D.
Ale také bych se chtěl tímto omluvit za to že jsem se choval tak jak jsem se choval a doufám že už se to nestane,pokud mě tedy příjmete :)
5)Counter-Strike hraji :2-3 roky
6)Vypsat bany na tomto portálu:bohu dík že jsem tu ban ještě nedostal
7)Steam ID:STEAM_0:0:89503437
Steam Nick:rasserkoo893
8)Funkční mikrofón:Samozřejmě
9)Navštěvuji ts?:Samozřejmě -> KlerRikK
10) Věk + Datum narození 17 30.Leden 1998
11)Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní:No podle mě mohu přispět nejvíce mojí aktivitou a také nejsem úplný blbec který viděl pravidla rychlíkem :)
12)Něco o sobě ?:Jmenuji se Jan.Bydlím v Chlumci (Kousek od Ústí nad Labem).Bohužel kouřím.Učím se na Střední škole a Průmyslové škole stavební a technické v Ústí nad Labem.Já sám se mohu nazvat pařmenem protože to je celkem dost velká pravda,když nejedu cs 1.6 tak jedu CS GO a pokud nejedu ani jedno z těchto dvou tak jedu osu! nebo Lolečko
Co dělám ve volném čase ?:Ve volném čase se koukám na seriály,mezi moje nejoblíbenější seriály mohu zařadit:Doctor Who,Doctor House,Červený Trpaslík,Alf,Big Ban Theory apod.A také rád jezdím na motorce :)
13)Kolik máte nahraných hodin na steamu?:Teď když toto píšu tak mám nahráno
327 hodin
---------------------------------------------------------------------------------------
Poslední žádost byla vydána 8.2.2015 (ano už jsou to 3 týdny mě to taky rychle uteklo)
---------------------------------------------------------------------------------------
Bonusový vtip
Sedí myslivec na posedu a cucá broky. Náhle patrona s broky bouchne a rozerve mu pusu od ucha k uchu. Přiběhne hajný a povídá mu: „Ty tupče, mohlo tě to zabít a ty se tomu ještě směješ.“
Upravil CannabiS dňa 02-03-2015 11:08