Ahoj , Chcel by som navrhnúť aby sa do pravidiel pridalo že ten istý hráč nemôže byť 2 kola za sebou u CT. Dôvod je ten , že nemenovaný hráč je u CT takmer celý deň a nikto iný sa tam nedostane. Dúfam že sa Vám môj návrh paáčil a budem rešpektovať každé ANO aj NIE .
a prečo im hned nadávate do buzerantov? myslím, že sa to da aj slušnejšie ho požiadat či sa neodpojí a pokial ho to baví u CT je to jeho problem a u CT si myslím, že je vela dalších miest ja by som bol proti, admini by to ani nestihali banovat
však by se udělal plugin... třeba by to zapisovalo SID CTček a další mapu jak by se chtěli napojit k CT, napsalo by to... ,,CT jste byl minulou mapu, nechte šanci ostatním a počkejte si na další mapu.,,
WhaT prečo im nadávam do buzerantov...no keď sú 5 kôl zasebou u CT a nedovolia zvyšku ísť ku CT..tak to je jedna vec....ale keď ešte tie noobky vôbec nepoznajú pravidla....tak to už vie nasrať :)
podla mna je to cele hlúpost toho koho CT baví.. nech si tam hraje ostatny maju smolu maju sa tam dostat skôr, alebo si počkaju pokial ich mamky vyhanju od počítača :D