Asi pred 2 tyzdnami som mal priblizne 300k ktore mi zmizli (zahadne)
Vtedy som nebol az taky nahnevany lebo ved to bolo iba 300k a mam VIP takze tie 300k som si zarobil hned . Uz som si myslel ze to bola nahoda ze mi zmizli lebo uz som mal 700k a nemizli ,ale to bol omyl hned nato ked sa menila mapa tak som si isiel dat do banky nejakyh 5k (uz na novej mape co som zarobil) tak mi vyskocilo ze ¨v banke mas 5000¨. vtedy som bol uplne nahnevany lebo to nieje iba tak stratit dokopy 1M a nieje to prijemne
Dnes zas zas teraz 400k ja uz neviem toto nieje len tak kazdy uz ma sleep iba ja mam desert a nonsteam hracom nemiznu kazdemu takze to vase kup si steam je uplne ... a ziadam vyriesenie
a preco by mi noze nezmizli ? ved to je tiez ucet a VIP ? preco kazdy to zvaluje na DIP keby to tak bolo tak by mi ani VIP neslo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a KEBY chcel niekto napisat radsej si kup steam tak nikde sa na toto neupozornovalo takze ste to mali napisat (vedenie alebo ja neviem kto ) takze ked sa chcete z toho vyhovorit tak si nabuduce vyberte lepsiu vyhovorku