1, <klan> Endorphine
2, cca 1hodinu (neměl jsem moc času + CW)
3, Radši požádám admina / cheathuntera na TS
4 Ano (admin COD tady . admin PUBLIC jinde :D)
5, Letos asi 5 let ( 3 roky pravidelně)
6, (kdysi dávno za nadávky "rage")
Neoprávněný! http://bans.epiczone.sk/ban_list.php?bid=6507
7, STEAM_0:1:92206361 , panpecko1
8, Ano
9, Ano
10, 30.12.1997 (17let)
11, Zatím tam není (pokud se nepletu) žádný admin a jelikož znám lidi jací jsou v hrách , když mohou, s pomocí hacků ,chtěl bych tedy vyprázdnit server od těchto lidí co porušují pravidla a pomáhají si cheatama .AMX umím 90% a adminem na public-ku jsem se začal soustředit na Soundy (po chybě na COD ) takže už dokážu to WH rozpoznat :) .. o AB nemluvím :D protože to pozná každý (až na vyjímky)...
12, Jsem mladý člověk z "malého" města .
Ve škole mám nejraději Matiku :D.
Jsem člověk co se rád baví , směje se , a soustředí se na důležité věci. Po 4 nebo 5 dnech "adminování" na COD jsem byl na sebe naštvaný. Ale život jde dál, dostal jsem po dvou dnech nabídku na public-ku , a tam jsem nedal ani 1 neoprávněný ban.
Získal jsem tím zkušenosti, které by se tak mohli hodit na server, kde je málo adminů a zatím méně hráčů :) .
Mám rád soutěže/turnaje a nevadí mi , když je nevyhrávám, beru to jako Hru a motivaci k sebezlepšení :) . Už nejsem ten co se nenechá urážet.. je to přeci jenom slovo/ slova a ještě k tomu nadávat na dálku přes internet ?! Příjde mi to jako ubohost, a tak to vůbec neřeším a neoplácím :). Do rodiny si nenechám nadávat ani přes NET .
No, to by bylo asi tak všechno :) .
Prožil jsem tu Hodně krásných i špatných až někdy smutných okamžiků , a nerad bych aby někdo "špinil" portál na kterém jsem už přibližně 1,5 roku ... :) (špinit myslím nadávkama a cheatingem..
Pokud se aktivita bude zdát nízká, nahraju denně 2-3 hodinky :)
13, 668 hodin :)
Upravil CannabiS dňa 23-02-2015 16:15