1)Beo SKS <33
2)5-6h možná víc
3)na forum jsem zatím nenahlásil žádného hráče ! :) bohužel :) ale to se změní ....
4)adminem jsem byl přes 1 rok možná i více .. Byl jsem na pozicích správce adminů, admin na JailBreaku,Codku,Furienech,Publicu,Zombie,GG, ... dále jsem byl i JailHunter
5)5 let ..
6)Ne
7) STEAMIP: STEAM_0:1:73763455 STEAMID: BeOouŠ_cZe Skype: Petkycenko ICQ nemám , nepoužívám
8)Ano
9)Ano navštěvuji .... BEOO SKS <33
10) 15 19.1 2000
11) Byl jsem admin na víceroserverech a vyznám se s amx .... , rád řeším problémy a jsem ochotný řešit vše :) ikdyž to nebude třeba moje věc...
12) Dobrý večer přeji hernímu portálu Epiczone ...
Jmenuji se Lukáš ... Pochazím se Svitav(Pardubický kraj)
Je mi jak jste si všimli 15 let :D rád hraji počítačové hry ale moji zálibou je i sport ... jsem ve sportech trošku nadaný ... hraji fotbal za SK Slavia Praha(neomezovalo by mě to) Jsem na internátu v Praze ... dodělávám tam Základní školu--- ZŠ Eden ... teďka rozhodování o střední škole na kterou půjdu atak ... no boože :(
Na počítači hraji jak hru Counter Strike 1.6 tak i Metin 2 , Minecraft , Battlefield 3 , HearthStone
Rád také chodím ven a nejen s kámošemi ale i občas s těma holčinama ... když se najdou některé :D (najdou vždy) :D
Jsem v pohodě člověk , rád řešící problémy , ochotný , společenský , občas i ta sranda musí být :D , amx mi nedělá žádné problémy ... , ochotný se učit , ochotný naslouchat ,stojím si za svým názorem, občas i ta špatná náladička tam padne ... , sprostý nejsem,na serverech bývám dost často , čistý rejstřík bych měl mít ... , nehádám se s adminama nic takového ,nelžu :) , rád také sleduji různé filmy , seriály ...
mezi oblíbené filmy patří : Pán Prstenů , Filmy se Steven Seagalem ,Jackie Chan
mezi oblíbené seriály patří: Dva a půl chlapa , Spartacus , StarTrek, Hvězdná Brána :D
nojo :D
to by bylo asi vše ...
kdyby jste něco potřebovali najdete mě na Tsku v roomce Furien 1
13) 613 hodin mám nahránoUpravil CannabiS dňa 06-02-2015 13:24