1) Nick na serveru : Zle!
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) : 2-3
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE) NE na deathrune moc prehrešky nie sú okrem skracovania
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web) : adminom som bol už amx ovládam, na portáloch ktoré sa už zrušili a bol som iba admin
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) : 4roky cca
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) : nemám ban žiadny
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. : louf123 STEAM_0:1:65272746
8) Funkční mikrofon (ANO/NE) ANO
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ) ANO Trapko
10) Věk a datum narození : 2.4.1999
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu : čím by som bol prospešný tak asi vyčistiť server od cheaterov, spamovanie reklam iných portálov.
12) Něco o sobě (rozepiště se) : Tak volám sa Samuel, mám 15 rokov, chodím na Strednú priemyselnú školu odbor strojár, som chalan čo rád chodí vonku s kamarátmi sadnúť niekde do baru obzerať baby, hrávam cs 1.6, GTA SAMP a občas divoké kmeny speed, občas sem tam si aj zahrám futbal, biliard, kalčeto alebo šipky v poslednej dobe mám veľa času tak som si tu prišiel zažiadať o práva ( keď som tu mal admin práva predtým tak som tak veľa času nemal z dôvodu školy).. tak sa chcem ospravedlniť za tie prehrešky a ostatné veci s pozdravom Zle!
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu : 1191hodín
Meno : Zle!
Steam : louf123
Server Basebuilder