1) Nick na serveru : PetsoN^
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) : cca 3 hodiny a viac
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE) : ANO pravidelne
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web) : ANO mám, bol som už admin
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) : cca 4 až 5 rokov s ročnou pauzou
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) : Nemám žiadne
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. : STEAM_0:0:104369135 , petsonko
8) Funkční mikrofon (ANO/NE) : ANO
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ) : ANO sem tam som na TS3 a nemám problém tam byť hocikedy
10) Věk a datum narození : 14 , 4.2.2000 ... za 8 dní mám 15 tak dúfam že už s tým naozaj nebude problém
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu : Hlavne by som chcel byť aktívny admin pretože keď hrám na serveri tak väčšinou tam žiaden admin nie je a polovica hráčov opakovane porušuje pravidlá. Takže hlavne kôli tomu, ale napríklad aj pomáhať hráčom a tak proste budem robiť všetko čo sa od admina očakáva.
12) Něco o sobě (rozepiště se) : No takže mám 14 onedlho 15. Čo sa týka športov tak hrám aktívne futbal a volejbal a od leta začínam znova s kickboxom. Pochádzam z okolia Košíc.
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu : No takže takto kedže ako som už vyššie spomínal tak CS 1.6 hrám cca 4 až 5 rokov tak najprv som hral ako NS a asi po roku som si kúpil STEAM a mal som tam nahraných po 3 rokoch okolo 800 hodín, ale potom som to prestal hrať a asi rok som CS nehral. No a teraz ma to znova začalo baviť, ale už neviem heslo od starého steamu takže som si kúpil nový STEAM. Akurát mám na ňom nahraných 147 hodín.
Ďakujem za ohlasy :) PetsoN^
Upravil CannabiS dňa 30-01-2015 16:13