Dobrý deň Vám prajem.
Snažím sa tento topic písať s chladnou hlavou, aby som mal aspoň nejakú šancu na unban...
Začneme s tými bodmi :
1.) [code]
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Bol si zabanovany na tomto serveri adminom Citronalek.
[AMXBans] Si zabanovany permanentne.
[AMXBans] Zabanovany nick : rlz
[AMXBans] Dovod : ' hacky '
[AMXBans] O zrusenie banu mozes poziadat na nasom webe Epiczone.sk
[AMXBans] Tvoje SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 63452952 '
[AMXBans] Tvoja IP : ' 195.91.7.192 '
[AMXBans] =============================================== [/code]
2.) Napíšem PRESNE ako sa to stalo, a ako som dostal neprávom ban za údajné hacky.
HNS mód hrám 3 roky, CS 1.6 celkovo 9 rokov. Bola mapa
c21_fun_fix.
V dolnej časti mapy sú blocky 230,240,250,260.
Samozrejme ako skúsený hráč nemám s prvými 3 blockami problém.
Došiel som na block 260, pár pokusov som spravil, a dal som ho na
CountJump (skáčem iba tak, pretože LJ neviem už.). Potom som ho skúsil skočiť naspäť, a podarilo sa, asi tak som to opakoval 5x, darilo sa mi pretože viem ako chytiť dobré CJ pre, trik je iba v tom, ako sa v tom ducku otočíte.
Samozrejmosť bolo CJ 266 a viac, pretože na 260 block je to pravdepodobné, tak si predstavte že asi 5x za sebou zaznie "
Godlike".
Každého hráča samozrejme napadne "bože daľší cheater"..
Ale ja taký niesom! Áno, pred 2 rokmi som dostal ban za KZH, priznávam, mal som ho, ale ako každý hráč keď sa niekedy nudí, tak skúsi nejakú tú srandu :). Ale od vtedy som nemal žiadny, zdôrazňujem
ŽIADNY cheat/hack.
Mám aj video, na ktorom ukazujem že mi nejde zopár hackov (vtedy som preferoval Public servery) ale pre istotu ho sem nebudem dávať, jedine na požiadanie admina alebo vyšších postov.
Fakt ma dosť naštvalo, že ani nie 3 dni hrám na Vašom portály, a dostanem permu, za nič.
Kebyže som nsák mi to až tak nevadí, ale teraz mi to fakt leze krkom, pretože cheaterov ako admina nikto nikde nechce, nieje tak?
Nemám problém natočiť handshow, poprípade ako zapínam PC a hrám CS, bez strihania. (ale je to možné až 22 januára, pretože mám problém z internetom).
Ďalej nemám problém Vám ukázať môj config, userconfig, a podobné veci.
Mám nahraných 2100+ hodín za 2 roky čo vlastním Steam.
Úprimne očakávam že nedostanem unban, pretože moje strafy vyzerajú fakt podozrivo, aj keď to v reále tak nieje..
A všimnite si, že mne na tých CJ vychádza iba PRESTRAFE, nič iné, sync nemám furt 100, ako obviklý cheateri, mám ju hatlbatla, ako normálný hráč.
3.) Nie som
VIP hráč.
Tak to je odomňa všetko, ja už môžem len pevne veriť v to, že aj na tomto portály sa nájde nejaký HNS hráč na mojej úrovni, a pochopý že nič nemám, ale v to môžem iba veriť.
Zatiaľ dopočutia, prajem pekný zvyšok dňa.