1) Nick na serveru : PetsoN^
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) : cca 3 hodiny a viac
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE) : ANO pravidelne
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web) : ANO mám, bol som už admin
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) : cca 4 až 5 rokov s ročnou pauzou
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) : Nemám žiadne
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. : STEAM_0:0:104369135 , petsonko
8) Funkční mikrofon (ANO/NE) : ANO
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ) : ANO sem tam som na TS3 ale ja hrám radšej keď sa na to sústredím ale nemám problém tam hocikedy ísť
10) Věk a datum narození : 14 , 4.2.2000 ... áno viem že mám ešte 14 ale 15 mám o presne o mesiac a ak mi neveríte kľude môžem odfotiť občianský pretože si po neho idem asi v pondelok .. a aj tak si myslím že ten mesiac nikomu nepomôže a ostatný admini ktorý ma poznajú určite napíšu že sa na mňa dá spoľahnúť
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu : Tak ako som si všimol na serveroch je málo aktívnych adminov a chodí tam dosť cheaterov veď niekedy dám za deň na fórum aj 2 alebo 3 cheaterov. Ale taktiež by som rád pomohol adminom a tak. Proste ma to baví.
12) Něco o sobě (rozepiště se) : No takže mám 14 skoro 15. Čo sa týka športov tak hrám úplne všetko :D ... Ale hlavne futbal a volejbal. Bývam v okolí Košíc.
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu : No takže takto kedže ako som už vyššie spomínal tak CS 1.6 hrám cca 4 až 5 rokov tak najprv som hral ako NS a asi po roku som si kúpil STEAM a mal som tam nahraných po 3 rokoch okolo 800 hodín, ale potom som to prestal hrať a asi rok som CS nehral. No a teraz ma to znova chytilo, ale už neviem heslo od tamteho steamu takže som si kúpil nový STEAM. Akurát mám na ňom nahraných 60 hodín.
Ďakujem za odpoveďe :) PetsoN^
Upravil CannabiS dňa 06-01-2015 09:56