I já tvrdím to samé! už jsem si jednou stěžoval na Nike u Cannabise za porušování pravidel (né jednou)...ale řekl mi at mu ukážu nějaký důkaz... Ale "admina" Nike není skoro vůbec vidět na Furienu a pokud ano například dneska:) hráč WWW.EPICZONE.SK řekl jsem mu důrazně do PM at ho jde omrknout ... samo sebou měl AB a Nike nic:) hrál si tam jako by se nic nestalo... mé PM zprávy naprosto ignoroval a já si připadal jako jediný admin na serveru i když tam byl se mnou Nike:) Myslím si že je to možná opravdu fakt,že Nike si udělal práva jenom kvůli VIP výhodám protože vůbec nic nědělá... možná když tam přijdu já tak spolého na mě... ale já jsem každý den na Furienu a chodím na 1 i na 2 a mám toho taky dost a chci i já si zahrát,jenom že když tam je někdo s AB (nebo bůh ví čím) a Nike naprosto nic neudělá ani nejde do spect. a koukne aspon na něho... Mu ani vůbec nepřijde divné že má takový nick... ale on vůbec nic! Jenom si přijde hraje si tam jak pánko... a když mu napíšu do PM tak ignor... naprosto solidní ignor jak s prominutím od malého děcka co se neumí chovat!... a pak se odpojí... Já osobně ho nechci mezi adminy asi nebudu sám... protože se neumí chovat k jiným adminům (naprosto ignoruje a když mu člověk řekne at ho jde prohlídnou... a on dělá jakože tu není... to není moc pěkný!) možná že se třeba bojí nebo já nevím dát někomu permu/destroy... tak jakože nechápu co tu dělá a-teamu když je takhle neschopný! Tot můj názor ke adminu Nike:)
Zbytečné nehozené práva když si myslím že jenom využívá výhody!