Zdravim ;) http://ctrlv.cz/FCwM .. nejde mi skopirovat to co mam v konzoli ;) .. Pišu už po 3 .. ;) vím hlaism to cca až po měsici .. ale za1, to není můj nick nikdy jsem snim nehral .. toho hrače znam osobně Ma hacky to vím .. za 2, ... Nejel mi počitač .. a dozvěděl jsem se to nedavno protože jsem tam chtěl zase začit hrat .. a za 3 .. Mám ještě jednoho kamarada .. ktery ma stejny problem .. ale nasralo ho to a kvuli toho odinstaloval Cs nevím jeho jmeno na Cs ale vím jeho Facebook .. ale to je jedno ;)
Unban bych mněl Dostat protože Je to nepravem ... ten [A]Frojack nebo jak to ma se mi sam přiznal že to je jeho jmeno znam ho osobně .. a tak jsem se ho ptal jestli o tom něco neví sam se přiznal že hackoval a mněl ab-wh .... tim bych chtěl poprosit o UB .. u ž jsem tam jednou Ban mněl jakože fakt ja ... Ale TO jsem fakt mněl Wh Protože mně sralo jak tam někteři hrali ze SH,WH,AB .. tak jsem si to taky stahl .. teď už mi to přijde Zbytečne mít hacky .. tim bych chtěl požadat o Ub Nejsem Vip .. a Ja nikdi jsem nebyl ;))) Děkuju za pochopeni. Z pozdravem ClassicJam