Dobrý den,
posílám Vám odpovědi na otázky, které jste vybrali jako výběrové pro přijetí na post administrátora.
1) na COD serveru se jmenuji: ~The_Peky*
2) Server navštěvuji každý den, pár hodin (o víkendu více, přes týden méně, ale vždy více než hodinu).
3) Ano, už jsem tam pár lidí hodil, ale nevím, jak to s nimi dopadlo (*tom* dostal ban, tuším).
4) Jeden čas jsem byl adminem na serveru, ale nebyl to COD (asi tak
2 týdny než server nezkolaboval), jiné zkušenosti nemám, ale příkazy ovládám a hacky poznám.
5) Counter Strike hraji pár let, steam jsem si koupil loni, (cca 5 let [určitými přestávkami]).
6) 29.11 jsem dostal ban za TF (http://bans.epiczone.sk/ban_list.php?bid=8109), poté tam byl problém se stejnou IP adresou, ale to už je ok.
7) Steam ID: STEAM_0:0:79800232
Steam Nick: The_Peky*
8) Mikrofon mám.
9) Na TS3 jsem byl 2x (nick Peky).
10) Datum narození: 20.12.1997 (věk 16)
11) Mohl bych být serveru prospěšný svými zkušenostmi a také tím, že jsem dosti aktivní a zvládnu uklidnit rozbouřené emoce na serveru a také dokážu rozpoznat hackera.
12) Jmenuji se Vláďa, ale upřednostňuji Peky. Je mi 16 let, jak už bylo řečeno. Dosti času věnuji své přítelkyni, ale na hraní mám také spoustu času, takže se není čeho bát. Myslím, že jsem dosti aktivní i v normálním životě, rád sportuji, hraji hry a trávím čas s kmoši. Občas si zahraji florbal nebo fotbal, ale zase to s tím nepřeháním, 4 hodiny těláku mi na gymnáziu stačí.
Bydlím v malém městě na severu Čech, a studuji tedy na gymnáziu v našem krajském městě.
Další hry, které hraji: LoL, Titan Quest, Metin2,…
Dodatečná informace: VIP- koupené
13) Ve hře Counter strike mám na Steamu nahráno 125 hodin.
S pozdravem
~The_Peky*
Upravil CannabiS dňa 15-12-2014 21:14