Zdravím. (založil jsem nový thread s tím, že se bude týkat té samé věci, jako již jeden založený.. ovšem kde mám jistotu, že se tam podíváte, tak píšu sem..). Tento thread je v podstatě stejný, jako předchozí - týkající se permanentního banu hráče "hef". WhaT se v předchozím threadu zmínil, že to, co je vidět na demu, z pingu být nemůže. S čistým srdcem můžu prohlásit, že to možné je. Zkoušeli jsme s hefem (na mém rezervovaném serveru..), zda-li ten "SLOW MO" bude vidět znovu. Přítomen byl i cecík, který viděl, a sám prohlásil, že tento "SLOW MO" má hef opravdu jen při pingu vysokém 200 - 600. Pozvu kterékoliv adminy na rezervovaný server, jen proto, aby se o tom přesvědčili na vlastní oči hef dostal "druhou šanci".. v uvozovkách, protože tento perma ban byl úplně zbytečný. WhaT se ovšem mýlí dost často - 260DCJ POZADU nikdy hef neskočil.., stejně jako když o mě prohlašuje, že mám autobhop, a prý mi hrozí také permanentní ban. Rád bych, aby toto téma zůstalo otevřené, dokud nepřesvědčím všechny o tom, že hef není žádný cheater / scripter / hacker atp.. Toť vše. Také bych poprosil o vyjádření cecika, který tomu všemu byl také na rezervovaném serveru přítomen a spectoval hefa.