1) Nick na serveru - ^[E]x3.thkill88.^
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) - 3 hodinky
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů - áno
4) Zkušenosti s adminováním - Skúsenosti nemám ale príkazy poznám :) každý niekde musí začať :)
5) Counter-strike hraji - NS 6 rokov a plné už pomaly rok aj niečo
6) Vypsat bany na tomto portálu - nemám (teda mám ale niesú v banliste... sú to neškodné kicky a 5minutkové bany :D)
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. - STEAM_0:0:61631662, 6thkill1, skype - thkill88
8) Funkční mikrofon (ANO/NE) - jasné
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ) - TS3 navštevujem ak sa mi zachce na CW, ale ak budem admin tak tam budem povinne...
10) Věk a datum narození - 8.8, 1999
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu - som tam denne minimálne 3 hodinky. S ludmi čo sa nevedia vyjadrovať, nevedia hrať, nepoznajú pravidlá atd. sa viem porozprávať a dohovoriť im a na portály som celodenne aktívny :) ak hrám csko...
12) Něco o sobě - Ako som už povedal mám 15 rokov, bývam v Ivanke pri Dunaji (dedinka hned pri Bratislave), rád hrám hádzanú ale už som prestal z určitých dôvodov bol som celkom dobrý a na vela turnajoch som vyhral cenu najlepšieho brankára , v škole mi to už ide od vtedy čo som si vstúpil do svedomia a baví ma dejepis a biológia. Chodím na hotelovú akadémiu nebudem hovoriť kde :) To je asi všetko čo by vás mohlo zaujímať. Vážne ma ten server baví :)
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu - NS asi 1500 (odhadom) a steam 350 :)
Musíte brať na ohľad že som bol v októbri neprítomný zo súkromných dôvodov :( ale už ma to prešlo... takže som zistil že bol reštart a všetky staty a HLstats sa mi resetly ale tý ktorý sú tu už tak dlho ako ja ma poznajú a vedia že na servery som vždy aktívny :) Ďalej to moje správanie som po tom mesiaci už zmenilo.. neviem ako ale cítim sa inak... už niesom taký spontánne agresívny a nevyskakujem bez dôvodov na ludí :) teraz neviem či je ten mesiac na plač alebo ku radosti ... no nechcem to tu rozoberať :) KAždý hlas sa počíta tak sa nehanbite ! :)
Upravil CannabiS dňa 07-11-2014 13:39