1)Nick na serveru - ΣŁĪŦΣ’# Brown^ 2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) - 2-3 hodiny. 3)Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE) - ANO4) [b][i]Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (Nepíšte ich názvy, ani odkazy na web) - Jíž jsem byl admin na nejmenovaném portále žkušeností mam dobre. [/i][/b] 5) 6)Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) - 3 Roky. 7)Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) - mám 2 bany stoho jeden nepravněnej za reklamu. SteamID STEAM_0:0:89537759 8) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. - STEAM_0:0:89537759 Skype nick:omganty 9)Funkční mikrofon (ANO/NE) - ANO 10)Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ) - ANO 11)Věk a datum narození - 15+ Datum nazorení 1998 1.2 12)Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu
Něco o sobě (rozepiště se) - No tak je mi 15, učím se na elektrikáře nemám rád školu, moje nejoblívenější jídlo je svíčková, take rád sportuju báví mě fotbal a florbal. - zkušenosti co se týka adminování mám. 13)Kolik máte nahraných hodin na steamu - 876 hodin.Upravil CannabiS dňa 05-11-2014 14:46