1)Nick na serveru :Spirith 2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) :5 až 6 hodín 3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů :Áno 4) Zkušenosti s adminováním :100% 5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) :8 rokov 6) Vypsat bany na tomto portály :STEAM_0:0:521599685Nemám žiadne. 7) Odkaz na Váš profil v HLSTATS:X : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761/hlstats.php? 8) SteamID a SteamNick :ID : STEAM_0:0:521599685 Nick : bokinkoo 9) Funkční mikrofón (ANO/NE) :Ano 10) Navštěvuji TS3 (ANO/NE + Nick ) :Ano 11) Věk a datum narození :22 , 15.9.1997 12) Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu :Pomáhať banovať cheaterov, + Prispieť peniaze. 13) Něco o sobě (stručný popis, žádné "slohovky") :Viete už o mne všetko 14) Kolik máte nahraných hodin na steamu (CS 1.6) :Dokopy 6300h.
Ahojte A-Team tak zas som sa vrátil už dúfam že na dlhodobo , a dúfam že ma budete potrebovať, a dúfam že bez stažnosti.
Ahoj, ještě mi pověz, kde bys ty práva chtěl. Podle hlstats se nemůžu tak moc řídit, přeci jen na tomto steamu máš jen Total Connection Time: 0d 01:15:19h( pro jistotu), dodej ještě steam co si měl předtím.
Poprosím o vyjádření všech adminů na daném serveru.
Pokud potřebuješ poradit či mě kontaktovat ---> ZDE mě kontaktuj
**************************************** Admin : Na všech serverech Hlavní CS:GO ADMIN TS ADMIN
Neměljsemnaprácinic lepšího, takže jsemnapsaltuhle větu, následnějsemvzalkaždé jednotlivéslůvkoavybarvil jej jinoubarvou, takabychvypadalconejvíce..."cool"? Asi jo, co já vím, játomunerozumím, alemožnádíkytomuhletextu iněkdopochopí, žetovypadáretardovaně.
Raz cheater navždy cheater za mňa veľkéNIE! +Teraz som skoro stále na ZM ale teba som tam dáko extra nevidel..Ešte aj happy so mnou hrával môže len dosvedčiť že to tak bolo
Ten BAN som dostal , na ruskom servery, cheaty nemal žiadne, preto mám nový steam, na tomto portály som už dokopy 3 roky ako admin. Ja nepotrebujem žiadne cheaty ale nechám tak, a nebudeme to riešiť môžte dať LOCK, keď si toto myslíte.
No VAC máš ale co už za nějakou blbost jsi ho dostal ale to už nezměníš VAC tam furt bude. Koukám, že na serveru máš nahráno dost a i na samotném cs zkušenost s adminováním máš tak proto ti dávám své
Ano admin si tu bol to viem ale žiadaš si o práva ale ta tvoja aktivita neni bohvie čo dnes si tam bol dokopy 15-20 minút +/- Zlepší aktivitu ukáž že máš nejaký záujem o práva a ten VAC dáko prežujem a možno zmením svoj názor.
Zatím to ukončím takto, dohrej potřebné hodiny (admin co nehraje je nám k ničemu), ukaž, že budeš a jseš serveru prospěšný, pak tě příjmeme, že máš někde VAC, mě až tak netrápí. Pak mi napiš, až budeš připraven to zkusit znova.
Prozatím *LOCK
**************************************** Admin : Na všech serverech Hlavní CS:GO ADMIN TS ADMIN
Znovu otevírám žádost o práva, Spirith nahání aktivitu jak jen může. Táto správa je viditeľná len pre adminov
Poprosím o vyjádření všech adminů serveru ZM a nakonec SERVER ADMINA !
Vyjádření typu ANO/NE + důvod Táto správa je viditeľná len pre adminov
Takže tvoje skoré na zombie serveri je 142Kills779Deaths (Aj ten bot na zm ma lepšie štatistiky ako ty...) Ďalej neviem či tu chce náš team admina ktorý bude celú mapu v spectate...Mne sa toto osobne neľúbi za mňa máš NIE!
Aspoň keby si potrebne hodiny nahral ale nič bieda starký
Za mě mas ano lebo to je nás robko sak já jsem úplně zapomněl ze ho znám LUULW
Za mě osobně má aktivitu dobrou vídám ho na serveru normálně hrát a je to v pohodě typek žádný žalud
Ďakujem chalani veľmi pekne, za odpovede. síce mám 142 kills a 772dead, to neznamená že som neni dobrý admin, a že nemám skúsenosti, neni všetko o tom kto ma aký rank :))
Ďakujem chalani veľmi pekne, za odpovede. síce mám 142 kills a 772dead, to neznamená že som neni dobrý admin, a že nemám skúsenosti, neni všetko o tom kto ma aký rank :))
To som nepovedal asi si ma nepochopil myslím to tak že som ešte nezažil admina ktorý celú hru je v spectate ani poriadne nehrá ako som písal mne sa to osobne nepáči za mňa máš stále nie... Nemám proti tebe absolútne nič aby si si nemyslel.. Len proste aj sam si písal citujem-Esovic .. ked tak ja som SPEC, niekedy si zahrám .. ale vačšinou som bol spec a to aj6 máp.