Prajem pekný deň, tento topic je hlavne zameraný pre m00na (ghett.) a xstara (xst).
Mám otázku, keď dostane hráč hocikedy v živote VAC, a kúpi si účet, znamená to že pokiaľ sa prizná s tým starým účtom tak už NIKDY v živote nebude mať práva? Schválne by som chcel vidieť Vaše staré účty :)
A ešte otázočka ghett, ako si dovoľuješ namňa vravieť že som cheater a ani raz si ma nevidel hrať? :) Možno videl, pred 5 rokmi na cstriku (snáď mi nedáte za to slovo ban, lebo ten portál už neexistuje) ale to už si ty nepamätáš. Máš nejaký dôkaz o tom že cheatujem? Áno, ty odpíšeš že máš dôkaz o tom lebo mám VAC. Ale premýšlaš ty? Mal som 2700 hodín cca. nahraných a ty mi budeš vravieť že som cheater? Ty si ako myslíš že som 2700 hodín nahral preto aby som potom dostal VAC? Vôbec si nemyslíš že existujú nejaké víry, game boostery, fps boostery, za ktoré môžeš dostať VAC lebo sa tie programy/vírusy insectujú do hl enginu?
Mám byť ako 99% komunity s VACom a skrývať sa že som nič nedostal? Prepáč, ale ja sa nemám začo hanbiť, pretože som necheatoval :)
A ten ban u Vás, ktorý bol mimochodom asi 1 deň, pretože si mysleli že mám kzhack lebo som mal ten deň veľmi problémy s internetom a šlo mi to asi 10kb/s a ledva som hral na nejakom servery, a jak som strafoval tak to vyzeralo tak sekano ako kzh. Topic tu
http://web.epiczone.sk/forum/viewthre...ad_id=1826.
Takže m00n ešte raz ťa poprosím, najprv si naštuduj čo sa stalo, a potom o tom píš, okej? :) Dík.
Ďalej ban za KZH na nemenovanom portály, áno mal som kzh. Priznávam. Ale boli to 3 roky, a mám taký dojem že Vás by nemalo zaujímať čo bolo pred 3 rokmi pokiaľ to nemám na tom účte s ktorým žiadam o práva, či ? :) Nechcete ešte kontrolovať aj čo mali za bany pred 6 rokmi keď boli na NS žiadatelia?
Bany za vulgaritu, ktoré by mal byť perma, ale niesú, ani ten za kzh nebol, tak tak isto to bolo pred 2 rokmi, pred 2 rokmi som mal 13 bol som malé tupé toxické decko, ale pokiaľ niesom už teraz, neviem načo ťa to zaujíma? A podotýkam, ŽIADNY portál si ešte nikdy nepozrel nikoho starý účet, pretože každého zaujíma iba či na tom kde žiada nemá bany a vac, a ak nemá, ĎALEJ NERIEŠIA.
Skúsenosti mám s adminovaním vysoké, rád pomáham novým hráčom, udržujem čistú komunitu (bez cheaterov, vulgarizmo-používajúcich, atď..)
Ghett: Tomu říkám: Napíšu každej bobek, jen abych ty práva dostal.
No dovol? A čo som mal napísať? Myslím že každý čo žiada o admin práva chce hlavne aby tam bolo menej hráčov čo porušujú pravidlá, či?
a na kotelně perma a za kz hack od ANTICHEATU, nevíš za co vac? :DD
Ako vidíš tak je možné že bol VAC nejaký spomalený a dali mi ban až o 3 roky, tu máš jednu variantu :)
Já už se vyřádil. Teď už jen napište, že cheater s VAC banem dostane druhou šanci.
Zas prosím ťa to čo si povedal? Máš nejaké právo ma odsudzovať? Ako som vravel nevidel si ma hrať tak láskavo si takéto slovo ako cheater odpusť jasné? Ahá takže mám VAC na starom účte tým pádom som NAVŽDY cheater hej? S toho mi vyplýva že keď niekto raz má cheaty tak je cheater navždy, takže pokiaľ si niekedy skúsil na NS alebo hocikedy na nejakom CS či už v škole alebo na hocijakom inom PC, si cheater, nemáš tu čo robiť :)
A taktiež si myslím že v mojom chatlogu na hlstats vidíš že ani jednu nadávku som nenapísal :) A tak isto som aktívnejší než väčšina adminov. (bez úrážky samozrejme)
A nakoniec chcem povedať, xst teba sa to týkalo preto lebo ty si to vyšéfoval najjednoduchšou cestou že si sa pridal k m00novi.
Prajem pekný zvyšok dňa, cheateri :)