1. Nick na servery: FlameS 2. Na servery hrám denne:min 2 hod. 3. Hlásim na foru prohrešky hráčov:NIE väčšinou píšem adminovy 4. Skúsenosti s adminovanim: Párkrát som už admin bol, no bolo to davno 5. Counter-Strike hrám:5 rokov 6. Bany: Neviem o žiadnom 7. SteamID, SteamNick:STEAM_0:0:84309456 , krava_svk 8. Funkčný mikrofon: Mám 9. Navštivujem TS3:Občas sa tam zastavým Nick: FlaMe 10. Vek a dátum narodenia:15, 26.1.2001 11. Prospešnosť pre portál:Rád pomôžem nováčikom a neskuseným hračom takisto mam čosi odohraté na cs a viem rozoznať cheatera od skillera ;) 12. Niečo o mne:Ahoj volam sa Miroslav a rád hrám na gitare, hokej a ak som doma a nudím sa tak hrám furien, so školou nemám žiaden problém čo sa týka známok 13. Hodiny na Steame:579 h
Ty veľmi dobre vieš prečo to je tak, sám si za to môžeš, vkuse si pred tým rýpal do každého admina na servery, mne je jedno či si z toho vyrástol alebo ťa osvietilo či si si len proste povedal že budeš sekať dobrotu kým dostaneš práva. Neviem čo som ti spravil že si sa tak choval a je mi to jedno. Ja svoj názor na toxic ľudí ako ty nezmením.
Ako to môžeš vedieť ? Veď predsa ak dostanem práva čo už teraz pochybujem tak mi ich aj odobrať môžu ak budú stažnosti. A aby ste vedeli ja už som na skúškach bol lenže som nespravila tak mi CannabiS vravel, že ak bude dobré spravanie a aktivita tak nebude problém s prijatím. Tak ja neviem a ešte som za tie 3 týždne čakanie odhalil 3 cheaterov ktorý dostali permy tak ja už neviem ak niekoho urážam nedobre ak sa snažím nikoho neuražam pomáham neskusením hračom a hlásim prehrešky tak tiež ja už fakt nevídem