Ty si s týmto fakt nedáš už pokoj že ? :) To meno bolo zabanované Mr.[S]amota[R]. To bol brat. Kedže som vtedy ešte nemal vlastný ntbk tak som hral na ujovom. A brat hral na kompe. On dostal premu + ešte aj to obchádzanie, a bol to ban na ip. A my sme boli na 1 wifi pripojený tak som to automaticky dostal aj ja. To je odomňa všetko.
Ano ano, proto zrovna ty jsi mi nadával za ban do rodiny, a pak jsi se omlouval, že jsi cheatoval jen na NS, a dal jsem ti ban i na steam za obcházení. vyprávěj jinde.
Nechcem nejako rušiť.. Ale Propkoo naozaj si dostal ban... Aj za cheaty, aj za obchadzanie.. Pamätám si na to dobre.. Takže prosím ťa pšššt. škoda že som neurobil screen :( čo už .. Ale laskavo tu neklam..
Problém je ale takový, že CHEATOVAL! na tomto portále, dostal 3x ban za cheaty aj za obcházení. Ale po resetu banlistu jako by se nic nestalo? ne, děkuju.
Hrabe vám to už ?? Vravím to tu posledný krát. Zabanovaný som nebol ja. Bol bannutý brat. Nie ja :) Posledný krát to vravím. A xminer ty si mi ban určite nedal. Nemusíš sa starať do vecí ktoré sa ťa netýkajú.