Cs, neviem o jakom mouse3 ide keď záleží kolko ma myš Hz,pokiaľ ma myš program kde sa môže nastaviť 500hz a 1k Hz tak vdety budete mat dobré strafy.Pri booste záleží už na fpska čo už bolo povedané George video ako zvýšiť fps len jeden Georgoveho videa povedal blbosti pri Steame odkaz pár fpska zvýši nič sa ti nezvýši.
Čaves.
Vysvetlim ti to rychlo a stručno.
1. Ak chceš mať dobre strafy aby si sa zbytočne nezasekával pri situaciach kde ťa naháňaju zombies + undertaker. Tak budeš musieť si kupiť lepšiu myš s: Lepším sensorom, Polling rate (1000hz doporučene, ak najdeš myš čo ma viac ako nová myška od Logitech g pro superlight 2 čo ma 1500hz ak viem) a hlavne nižšiu latenciu pod 20 ms je dostačujúca. Tak budeš mať lepšie strafy a nebudeš sa zasekávať dam ti rovno linky na budget myšky ktoré ti zaručia tieto veci čo som prave napisal...
No, sklamem ťa ale klavesnice a myši od Niceboy su hrozne. Hlavny kamen urázu niceboyu je ze pouziva lacene veci, u tej myši maš určite na hovno sensor (Netušim nemal som ju ja v ruke) podla toho čo popisuješ
steam discord - talentor
mouse: g pro superlight 2
dpi 800 sens 3.4
keyboard: g515 lightspeed
headset: arctis nova 7 faze clan
mousepad: pulsefire mat rgb
microphone: solocast