Dark mi to vysvětlil, doufám, že to vezme i zbytek admin teamu s rozumem a zbytek hráčů s pochopením
11. Komunikácia v jazyku inom ako angličtina, slovenčina alebo čeština - mute 1 hodina
Bere se jenom opravdu, když hráč z Polska píše něco otravného polsky na Čecha/Slováka a nerozumí mu. Napíše mu, ať píše anglicky nebo česky/slovensky a on bude psát dále polsky, nedorozumí se, tak dostane mute. Hodina mi teda přijde přehnaná upřímně, ale tak je to rozhodnutí darka.
Horší je, když dojde někdo z buhví kama a začne psát kódy typu "ahfjjrjkkkklsls" to je fakt že ... nebo arabské hatla patlatiny, proto je toto pravidlo. Na jednu stranu, taky jsem byl zmatený a plácal jsem se do hlavy, co je to za nesmysl, ale berte to z této stránky. Ano, CS 1.6ka je stará přes 25 let, ale epiczone je a vždy byl zaměřený hlavně na československou komunitu, když dojdou cizinci, ať píšou anglicky na naše hráče, ne jejich řečí, kterým nikdo nerozumí, bylo tu fakt takových situací několik.
1. Zákaz viac ako jednej špeciálnej postavy v jednom kempe, alebo v zbrojke (neplatí pre vyvolených) - ban 1 hodina
To mi taky přijde jako blbost, že nemůže být víc jak 1 postava ve zbrojce, ale je to dočasné a nebude se hnedka prvně trestat, jelikož je to nové pravidlo. Upřímně bych dal, že ve zbrojce nemůžou být víc jak 2 postavy třeba, ale jak to člověk, co má postavu pozná, že v té zbrojce už jsou nějaké postavy.. proto se to bude upravovat.
Děkuji za pochopení, doufám že vám to pomohlo, případně dark nebo HLA to upřesní lépe
VIP:
Furien, COD:MW, BB, 2x Zombie,
CSGO: Mirage only ∞
ADMIN STATUS
CS 1.6 Admin
- od 18.8. 2020
CS 1.6 CHEATHUNTER
- od 2.7. 2022 - 17.09. 2023
od 1.1. 2024
CS 1.6 Server Admin
- ZOMBIE - od 20.4. 2024
PRÁVA VŠUDE