Zdravím už som tak nad tým dlhšie rozmýšľal čo by asi bolo vhodné na vylepšenie nášho zombie serveru. Prišiel som s pár nápadmi o ktoré by som sa chcel podeliť.
MÓD -
BIO-HAZARD - Tento mód by spočíval v tom, že by bolo namiesto
1-dného Nemesisa až
2-ja . Každý by mal určitý počet
HP ( od počtu hráčov ) . Ako všetci vieme pri klasickom
Nemesis Móde je limitovaný čas do ktorého musí Nemesis zabiť všetkých Humans. Podľa mňa by sa to pri tomto móde mohlo vypnúť a dať šancu na tom aby vedeli stihnúť zabiť všetkých alebo naopak.
ITEMY -
(ZM)Anti-Frost - Určené do klasického shopu za normálne body. Pri tomto asi nie je čo treba vysvetlovať. Odolnosť voči Frost Granátom . (Ideál by bolo to dať limitované príklad 4x za kolo).
(ZM)Radar-Scan - Úplne známy item ,, po ktorom zombie budú vedieť kde sa nachádza Human. zjednoduší to hľadanie
(ZM/ZP Shop)Armory Grenade - Granát, ktorý uberie Humanovi Vestu . Vhodné keď sú špeciálne postavy , určitý radius by mal granát a zobral by viac Armoru naraz . Tento item sa tu už riešil. Bolo by dobré keby sa ukázal na servery.
(H/ZP Shop)Anti-Abillity - Human by bol odolný voči všetkým abilitám , ktoré majú zombie ( Smoker, Frost a pod. ) . Ovšem tento item by bol limitovaný na sekundy a počet použití za kolo.
Ak by ma napadlo niečo viac určite to sem pridám. A som rád za každý názor či príspevok ohľadom vylepšenia.