Celej den ve fachu jsem si říkal, zda si dáš tu práci tohle napsat... tak kde začnu.
Ano souhlasím s tím, že svastika nebyl vždycky symbol vtipného malého mužíka s knírem, ale najdou se kreténi co si to dají do nicku.
Z toho důvodu se vždycky nejdřív daného hráče zeptám, jestli ví, co to znamená. Tebe jsem se nejdřív zeptal anglicky (jsem slepá p*ča a nevšiml jsem si, že jsi Čech), pak česky nacož si mi neodpověděl, protože si nechtěl.
Nevím jestli jsem tě upozorňoval nebo ne(když se tě v chatu ptám s prefixem "ADMIN" a červeným písmem tak bych to za upozornění asi považoval), ale každopádně po kicknu si mi hned odpověděl, že jsou to budhistický znaky, z čehož jsem rovnou vyvodil, že nemáš tušení co ty znaky znamenají (lehkej google během 10 vteřin by stačil).
Jestli někdo z A-Teamu bude mít pocit, že jsem ti ukřivdil nebo že ban je neoprávněný tak budiž, ale já si za svým rozhodnutím stojím.
Jinak je to ban jen na den, tak nechápu proč to vlastně hrotíš...kdybych ti dal týden nebo permu, pak bych to asi chápal.
Jinak ano @Slaeer děkuji z úžasné vyjádření a ušetření mé klávesnice :)
Feel free to contact me on:
Teamspeak 3: TheKroody
Discord: TheKroody
https://steamcommunity.com/profiles/76561198119608851/