Pripravili sme si pre vás tombolu v ktorej môžete získať skin z hry CS:GO
Ako to funguje? Ako sa zapojiť do tomboly?
Každý kto sa chce zapojiť do tomboly musí byť zaregistrovaný a pridať príspevok do tejto témy kde napíšete, ktorý server portálu Epiczone.sk je váš obľúbený (ak u nás nehráte, nevadí, napíšte že ste ich ešte neskúsili)
--------------------------- Výherca tomboly bude vyhlásený po dosiahnutí 30 účastí (príspevkov v téme).
--------------------------- Výherca bude náhodne vylosovaný (náhodným generátorom cez random.org)
Pravidlá tomboly: Je prísne zakázané vytvárať nové účty na webe pre účel získania falošných účastí v súťaži. Všetky účty budú po ukončení tomboly prekontrolované.
COD MW, byla to srdcovka, nejvíce času na serveru, nejvíc super lidi jsem poznal (canna, Hysab a spoustu dalších) a vlastně díky tomu serveru jsem tady.
Pokud potřebuješ poradit či mě kontaktovat ---> ZDE mě kontaktuj
**************************************** Admin : Na všech serverech Hlavní CS:GO ADMIN TS ADMIN
Furien - začátek, první VIP COD - pokračování - další VIP BB - pro mě jako děcko SRDCOVKA - další VIP po pár hodinách hraní Zombie - i když VIP stálo 150 a max. bodů bylo 450 (ze začátku), skoro nulové výhody, stejně jsem si to koupil ♥♥♥ Za mě vyhrává Zombie (zbytek byl jen pro koncept :D )
VIP:
Furien, COD:MW, BB, 2x Zombie, CSGO: Mirage only ∞
ADMIN STATUS
CS 1.6 Admin - od 18.8. 2020
CS 1.6 CHEATHUNTER - od 2.7. 2022 - 17.09. 2023
od 1.1. 2024 CS 1.6 Server Admin - ZOMBIE- od 20.4. 2024 PRÁVA VŠUDE
Feel free to contact me on:
Teamspeak 3: TheKroody
Discord: TheKroody #5775
https://steamcommunity.com/profiles/76561198119608851/
Neměljsemnaprácinic lepšího, takže jsemnapsaltuhle větu, následnějsemvzalkaždé jednotlivéslůvkoavybarvil jej jinoubarvou, takabychvypadalconejvíce..."cool"? Asi jo, co já vím, játomunerozumím, alemožnádíkytomuhletextu iněkdopochopí, žetovypadáretardovaně.