Bugy
1.) Po získaní itemu kde získavate zbrane vám zbraň ostáva až kým nezomriete
2.) Skilly z ostatných class ako je napr. medic, terminator a atď., ktoré majú lerkarničku alebo rakety, míny vám po prehodení na inú class ostávajú až kým ich nepoužijete
3.) Pokiaľ dostanete lvlUP a 2body, ktoré ste za to dostali dáte na HP na miesto 2hp vám to pridá 3hp čo by nemalo byť pretože už hráči tak na lvl20+ majú takmer 200hp
4.) All classy začínajú na lvl1 čiže nedostávajú 2body, ktoré by správne mali mať
Itemy - úprava
Naboje terminatora
- +30dmg je príliš veľa a -35hp je príliš málo pretože váčšie lvly majú viac jak 250hp a keď dostanú tento item nie je možné ich vôbec zabiť
Shock
- Pôvodne to dáva 2x väčší dmg pokiaľ trafíš nepriateľa ale lepšie by bolo keby tento item mal 1/3 šancu na stun tak na 1,5-2s
Morfium
- Znížil by som šancu na respawn z 1/3 na 1/4 pretože sa niekedy hráči respawnujú po hneď po každom úmrtí
Spionske okuliare
- Odstrániť ULTRA HE
ULTRA HE
- dať preč poškodenie +10 pretože kill nad dmg 55 dáva insta a to poškodenie navyše je zbytočné
Ninja
- VIP hráč má s týmto itemom triple jump
Prekvapenie
- zvýšiť žníženie zranenia a taktiež opraviť to oslepenie pretože stále môžte vidieť nepriateľov vo vašej blízkosti
Low recoil
- Item úplne odstrániť, zbytočnosť keď tam je item no recoil
SWAT Stit
- Upraviť popis pretože sa nevie aké itemy s týmto itemom nemajú na hráča účinok
Kapitanovo tajomstvo
- Upraviť tak aby po zasiahnutí s AWP dostal insta kill za HS, pridať item Superhelma alebo niečo tomu podobné
Spy a Neviditeľnosť
- Tieto dva itemy majú iný názov ale rovnaký účinok čiže menšia viditeľnosť, potreba upraviť
CT/TT style
- Odstrániť 1/7 šancu na kill, stačí, že vám to dá zbraň
Tajomstvo rushera
- Znížíť šancu na insta kill z 1/3 na 1/5
Redukcia
- Upraviť popis pretože po zasiahnutí nepriateľa dostávate 50% z toho koľko ste mu ubrali
Je tam toho viac čo by som upravil ale prvo treba upraviť toto čo som písal vyššie.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
CS 1.6 Hlavný Admin
17.9.2023
CS 1.6 Hlavný CheatHunter
2.7.2022 - 17.9.2023
CS 1.6 CheatHunter
01.06.2021 - 2.7.2022
CS 1.6 Server Admin:
Zombie, Dust2Only (EX)
CS 1.6 Admin
21.03.2020
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬