Počet potřebných hodin nahraných na serveru:
ZOMBIE #1 - 30+ hodin Splňeno
Název topicu: žádám si na serveru zombie #1 / Drbna
Např: Zombie #1 / Darkdeagle
1) Nick na serveru Drbna (No.Merci)
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) 4-5 hodin
3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů (ANO/NE) Nemám stým žádný problém, určitě začnu
4) Zkušenosti s adminováním - (ANO/NE) - doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpište jejich názvy, ani odkazy na web) Ano, mám zkušenosti s danou pozicí
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) 2-4 roky
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) https://bans.epiczone.sk/ban_list.php steamid: STEAM_0:0:460941717
7) Odkaz na Váš profil v HLSTATS:X http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761/hlstats.php?mode=playerinfo&player=344242 můj starý ůčet na kterých mám nahráno 30hodin+
8) SteamID a SteamNick STEAM_0:0:460941717 steamnick: Drbna
9) Funkční mikrofón (ANO/NE) Ano, mám funkční mikrofon bez ozvěny, bez hluku atd..
10) Navštěvuji TS3 (ANO/NE + Nick ) Ano, Drbna snažím se být na ts3 co nejaktivnější
11) Věk a datum narození je mi 15 let. narodil jsem se ve Zlíně 16.09.2005 v 1 hodinu odpoledne.
12) Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu mám dlouholeté zkušenosti s touto pozicí, na serveru by sem chtěl nejvíc být prospěšný toho že bych hlídal servery byl co nejaktivnější co to jen de. A při nějaké práci admin-teamu
13) Něco o sobě (stručný popis, žádné "slohovky") Dobrý den, jmenuju se Michal je mi 15 let a živím se fotbalem.
Mám staršího bráchu který se jmenuje Filip je mu 14 let a živí se fotbalem jako já.
Já jsem se narodil ve Zlíně 16.09.2005 v 1 hodinu odpoledne.
Můj brácha se narodil taky ve Zlíně 5.06 2009 v 1 hodinu odpoledne taky jako já, to jsem nikdy nemohl pochopit. a to je vše pokud by jste ještě něco o mně chtěli vědět tak mi určitě napište děkuji za pochopení :)
14) Kolik máte nahraných hodin na steamu (CS 1.6) překročil jsem svůj nový rekord 124hodin
Děkuji za věnování se mému tému
S pozdravem
Drbna přeji hezký zbytek dne
můj messenger: Filip Pistek :)
Upravil Ghett dňa 30-04-2020 15:58