8) SteamID a SteamNick: NickDinnyEU a SIDSTEAM_0:1:527020072
9) Funkční mikrofón :Ano
10) Navštěvuji TS3 :Ano- Nick: Dinny
11) Věk a datum narození: 30.02.2005 (Zítra 15)
12) Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní
serveru/portálu: Chci podporovat server a pomáhat hráčům když potkají nějakých těch problémových hráčů když někdo nadává do VoiceChatu / Chatu Nevhodné věci nebo když někdo bude používat externí programy, které jsou zakázané jen proto, protože chce být lepší než ostatní. Budu se pokoušet starat o server co nejvíce.
13)Něco o mně: Dobrý den, jmenuji se Dinny a pravým jménem Jakub. Mám 14 let a chodím do 9. třídy. Narodil jsem se 30.02.2005,Věčinou chodím ven s kamarády nebo na treninky. Moje koníčky jsou florbal,fotbal,altetika,závodní rybaření. V atletice jezdím na mistrovství ČR ve vrhu 4 kg koulí, kterou hodím 14,80m to je můj rekord.Nově jsem začal posilovat a doufám. že to dotáhnu na superhumana.Ale to vás asi nezajímá. Děkuji za přečtení tohoto krátkého životopisu.
14) Kolik máte nahraných hodin na steamu (CS 1.6): 176h
+aktivita
-tvoje správanie niekedy na serveru neni moc pekné
-nadávaš mi
-snažíš sa klamať "hádzať špinu" a ohovárať adminov
Zhodnotenie poznám ťa, ale moja skúsenosť stebou neni zrovna dobrá
Zamňa nie
+aktivita
-tvoje správanie niekedy na serveru neni moc pekné
-nadávaš mi
-snažíš sa klamať "hádzať špinu" a ohovárať adminov
Zhodnotenie poznám ťa, ale moja skúsenosť stebou neni zrovna dobrá
Zamňa nie
Dinny stačí mi keď si pozriem čo si mi písal na steame a nehovorím v hre.
Admin by mal byť nad vecou a zachovať chladnú hlavu v každej situáci (čo ty nerobíš ideš hneď zhurta do hádky)hlavne si nevymýšľať blbosti a neklamať
Ešte som sa pozeral na nahlásenia moc ich tam není pozri sa na smilka ten si po toho admina ide,za pár dní jedno nahlásenie za druhým
Ahoj,na serveri som ťa stretol to je pravda
Tak čo s tebou:
- Na serveri si sa správal občas hnusno
- Bany za nadávky
- Spam na Steame(kde som ťa blokol)
Prepáč starký,za mňa tiež
NIE
Banned by admin LtD on servers, thanks for reporting, lock it
Pokud potřebuješ poradit či mě kontaktovat ---> ZDE mě kontaktuj
**************************************** Admin : Na všech serverech Hlavní CS:GO ADMIN TS ADMIN