1. To je teda jméno hodné admina
2.
3. Nahlášení? Kde? Komu? Nikde od tebe nic nevidím
4.
5. Csko hraješ rok? A v jaké jeskyni jsi těch 15 let byl?
6. To je moc hezké a jaké, a vůbec... kde je tvoje SID?
7. 28 hodin, 150 killů více než 1500 úmrtí... to jako afkuješ nebo nevíš, že tou věcí uprostřed monitoru se střílí? A když už jsme u toho na zm potřebuješ 30h ne 28.... tvůj chatlog je taky jako, kdybych se koukal do pavilonu opic
8. Takový steamprofil vídávám v csgo, když se někdo točí jako fidget Spinner a dává šišky... jednoduše tak sketchy profil admin mít snad mít nemůže ne?
9.
10. Nicknames Revan ani Mareček Kareček na našem tsku nikdy nebyly.
11.
12. Co to znamená?
13. Mně rodiče taky nedaly jméno Slaeer, vážně se jmenuješ Revan? A hraješ csgo jo? Tak nám pošli Steam profil, kde to csgo máš, jelikož tenhle to určitě není.
14. Takže úplně nový Steam profil... dejme tomu, že jsi jiný steam profil nikdy neměl nebo, že jsi byl předtím nonsteam, poslal by jsi nám prosím odkaz na předchozí Steam nebo odkaz na HLX? :)
A navíc si předtím ani nebyl schopnej správně napsat žádost... si trochu mimo, že?
Neměl jsem na práci nic lepšího, takže jsem napsal tuhle větu, následně jsem vzal každé jednotlivé slůvko a vybarvil jej jinou barvou, tak abych vypadal co nejvíce... "cool"? Asi jo, co já vím, já tomu nerozumím, ale možná díky tomuhle textu i někdo pochopí, že to vypadá retardovaně.