[AMXBans] Zabanovany adminom: AQ Rodriguez
[AMXBans] O zrusenie banu mozes poziadat na nasom fore Epiczone.sk/forum
[AMXBans] Dovod: 'flatcheat '
[AMXBans] Dlzka: 'permantne'
[AMXBans] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:0:818834791'
[AMXBans] Tvoja IP: ''
[AMXBans] ===============================================
Ahoj, opětovně chci si požádat o zkontrolování dema. A podat stížnost na oba adminy, protože demo vyhodnotili špatně.
Zhodnotím celé demo kde je vidět údajně (obvious flatcheat) hraje tu roli na celém demě KEYSTOKES (strafy a klávesnice)
1. Budu se řídit
KEYSTROKES, protože tam jsou hodně důležité.
2. Na demu hned ze začátku je vidět normální bunnyhop
3. Poté když vylezu z campy si vemu postavu a strafuji k (botům) abych nabral body.
4. Pomocí keystrokes je vidět, že jsem nabral speed pomocí A-D A-D (strafů).
5. Po vzlétnutí jsem dosáhl speedu pouze 532.417 a 18strafů to, protože jsem byl dlouho ve vzduchu.
MaxSpeed: 532.417 (310.317) PreStrafe: 222.099 Strafes: 18 Sync: 67
6. Moje maximální fps je 250.
7. Fpska se mi pohybují kolem 200-250 a někdy mi to dropne pod 180fps, tudíž jak je možné vyloučit flatcheat.
8. Flatcheat zpočívá v tom, že zmáčknete libovolné nastavitelné tlačítko a dostanete neomezený speed a neomezené fps a samovolně to strafuje.
9. NA DEMĚ JE VIDĚT KEYSTROKES, KDE JÁ OSOBNĚ STRAFUJU, HÝBU MYŠÍ A DOSTAVÁM SPEED POMOCÍ PADÁKU.
10. NĚKOLIKRÁT SE ZASEKNE O ZDI NA DEMU A TUDÍŽ NEMÁM SKORO ŽÁDNÝ SPEED.
Flatcheat obsahuje několik cheatů podle vyhledávání.
1. Strafehack ( který mít nemohu podle keystrokes a hýbaní myší a málo strafů )
2. Autobunnyhop ( který podle keystrokes mít také nemohu a strafů )
3. Strafepomocník ( který nemohu mít protože mé maximální strafy jsou pouze 6-7)
4. Rychlý běh ( který není opět vidět, protože speed mám omezený na fps a maximální speed byl pouze 532.417 a na x dalších snímcích je vidět, že jsem pouze dosáhl speedu 300 až 400 speed.
Prosím aby někdo zkontroloval opět moje demo. Na serveru mám zakoupené VIP. Hraju na něm každý týden a nemám důvod cheatovat.
Děkuji adminovi, že mi poradil, že si mohu ještě zkontrolovat znovu demo a rychlou komunikaci
(TheReaper)
E39MAFIA