adizero kokalero napísal:
tak ale ja jiny duvod ani nevidim :D vazne to tak vypada proste :D 2 dny 2 bany :D prvni "wallhack" pri prvnim banu to bylo uplne normalni jen ze admin je proste slepej tak mi musel dat ban :D a ted? skoro to samy. rad bych aby se na to demo kouknul nějaký nejvyšší admin cska. děkuji
Iný dôvod na to nemáš .
1. - čo sa týka toho prvého banu pri tom som bol aj ja. A jasne bolo vidieť , že si v istých situáciach dobre vedel kde daní hráč je.
2. - Každý cheat sa dá vypnúť / zapnúť . Podľa toho ako je človek schopný či neschopný v danej situácií ale i tak je to podlé a skúpe používať niečo také.
3. a)- Čo sa ešte týka prvého banu tu je jeden z dôkazov tvoje "nevinnosti"
[AMXBans] Zabanovane SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 185276906 '
[AMXBans] Tvoje SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 712777332 '
- b) V každom prípade by sa ID mali zhodovať čo v tvojom prípade nemôžeme potvrdiť.
- c) Odôvodnenie: Nejde o žiadnu chybu v amxx ani v csku samotnom.
4. a) Čo sa týka tvôjho spôsobu hrania zaujímavé ( škoda že nie nahrané na deme ) , že pred zmenou mapy ako malo končiť kolo / či samotná mapa si prešiel na mape de_dust2 z longu na T spawn , zastál si otočil sa smerom k dverám ktoré vedú na long a presne si namieril na hráča a zabil ho .
4. b) Z takýchto preklepov jak tomu hovorím ja ,, ľahko zistiť, ktorý hráč je čistý a ktorý hrá nečistú hru .
Myslím, že som sa dostatočne vyjadril. Ak trváš na tom aby sa posunul posudok počkaj si na vyjadrenie hlavných adminov.