Zdravím, server bych zlepšil tak , že bych nastavil limitovaný počet hráčů s awp na celý server, jelikož se ta hra absolutně nedá hrát, když má každý z hráčů awp, pokud chtějí hrát awp, ať se napojí na AWP Only server, děkuji.
Toto téma je často otevíráno, bohužel na tom stojí jedna z VIP podmínek, kde je AWP pro VIp hráče bez omezení. (není to podmínkou, můžeme do toho sáhnout), ale popravdě se snažíme udržet počty VIP nákupů. Takže otázka je, jaké další VIP výhody byste přidali? Abychom mohli "bez keců" některé omezit.
Pokud potřebuješ poradit či mě kontaktovat ---> ZDE mě kontaktuj
**************************************** Admin : Na všech serverech Hlavní CS:GO ADMIN TS ADMIN
Toto téma je často otevíráno, bohužel na tom stojí jedna z VIP podmínek, kde je AWP pro VIp hráče bez omezení. (není to podmínkou, můžeme do toho sáhnout), ale popravdě se snažíme udržet počty VIP nákupů. Takže otázka je, jaké další VIP výhody byste přidali? Abychom mohli "bez keců" některé omezit.
Neříkám, že musíte hned odebrat tuto VIP výhodu, ale omezil bych alespoň teda pro všechny co VIP nemají, myslím si , že by vám nákupnost VIP nespadla , naopak by to tomu pomohlo si myslím, ale nevím nevyznám se v tomto, každopádně je to jen jedno z řešení, ale určitě bych ten počet awp hráčů nějak omezil.
"Hlasování o zablokování AWP po dobu 'x' minut/Voting for AWP ban for next 'x' minutes"
1. Ano/Yes
2. Ne/No
A dát to všude. Ať komunita co je právě na serveru rozhodne sama.
A další VIP výhoda by mohly být nějaké skiny, které nejsou běžně k dostání v csgo... věci jako jsou Abyss, Phosphor, Buldozer, Whiteout etc. skiny na nože a zbraně, jako tomu mají lepší skinchangery.
Pěkný příklad zde:
a
atd.
Neměljsemnaprácinic lepšího, takže jsemnapsaltuhle větu, následnějsemvzalkaždé jednotlivéslůvkoavybarvil jej jinoubarvou, takabychvypadalconejvíce..."cool"? Asi jo, co já vím, játomunerozumím, alemožnádíkytomuhletextu iněkdopochopí, žetovypadáretardovaně.