Hej jo, určitě finanční podporu, nevím jak to je s tím teďkom, nehrávám csgo neboť mě to nebaví, ale hrál jsem teď na furienu, dd2o a třeba lidi si koupili VIP hnedka, já koupil 2. VIP a koupil unban hráči, který tu už ani nehraje 👌, nebudu říkat ani kolikrát jsem boostnul zombie
takže furt to jede, prostě bych zrušil určitě deadrun, který se nehraje, možná COD a JB (to už je na darkovi asi, ale ten nic nevypne).. jak říkám, dneska bylo na furienu 10 lidi o.O stačí se domluvit a jde se hrát, bb chce HOODNĚ lidí, kdyby jste chodili na 1.6 sekci jak máte (když už tam jste ti admini), tak by jste věděli, ptal jsem se hodně lidí a hodně lidí to taky chtělo a to mluvím jen o lidech ze serverů, na kterých jsem se ptal - zombie, furien +další kámoši by to chtěli hrát, tak mi neříkej, že je zbytečné .. leda to dát na csgo, ale to je téměř nemožné asi a málokdo by to hrál skrz to, že je to hra na vyšší výkon
No prostě dal bych nějakou naději serveru, vždyť když nebudou hráči, tak se to boostne, skoro nic to nestojí a hodně lidí vč. adminů na to čeká, hlavně já čekám celý rok .. to, že tu odpoví 3-4 hráči na ANO hned neznamená, že to nikdo nechce
CSGO se rozšiřuje, tomu věřím a určitě se bude rozšiřovat, ale proč nenavrátit i slávu EZ na CS 1.6 sekci? Psal jsem to sem hlavně .. JE TO CS 1.6 SEKCE a vy tu plácáte furt to samé ohledně CSGO, které mě a dalších pár lidí nezajímá, tak Vás snažně prosím, aby jste se už nezmiňovali ohledně csgo sekce, na to je to dole níže 😉 Děkuji
VIP:
Furien, COD:MW, BB, 2x Zombie,
CSGO: Mirage only ∞
ADMIN STATUS
CS 1.6 Admin
- od 18.8. 2020
CS 1.6 CHEATHUNTER
- od 2.7. 2022 - 17.09. 2023
od 1.1. 2024
CS 1.6 Server Admin
- ZOMBIE - od 20.4. 2024
PRÁVA VŠUDE