1) CT tlačítka se nacházejí na CT zoně nebo jsou na atrakcích, které způsobují dmg [ruleta, děla...] • více ve FAQ
2) SIMON tlačítko je každé tlačítko, které Simon používá k tvoření hry [otevírání cel, tlačítka na ovládání dění v boxu, ale i každé tlačítko, které simon zrovna používá na atrakcik tvoření hry]
- nikdo jiný bez povolení simona nemůže tlačítka používat; vezní [i VD] mohou být zabiti, CT potrestán adminem
- v normálním kole se simonem vězeň nemůže používat žádné z tlačítek [kromě oteviraní dveří od prostoru, kam jde se simonem], jinak může být zabit
Když to stlačí vezeň, tak ano.
4) Slovíčko vyber si můžeš použít když má hráč výhodu, a simon určí aby si třeba boxl vezeň do svých spoluhráčů kdo půjde první, druhý, atd.
Napiš mi, to zadá simon vězňovi který má výhodu aby napsal třeba kdo půjde zas první, druhý, atd.. - jedná se o příklady
5) Když simon zadá příkaz třeba "po otevření cel půjdete přímou cestou bez zdržování" aby šel rovně, nikam nezatáčel do boku a tak.
Snažil jsem se to vysvětlit nejlépe, jestli máš ještě nějaké situace co bys chtěl vysvětlit klidně mi napiš na steamu či pm na webu :)
Všechno není jak se zdá, podělám tě i tak